Μενού
  • Α-
  • Α+

Την παραπομπή σε δίκη του 38χρονου προπονητή ιστιοπλοΐας για βιασμό κατ' εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ' εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος μιας 12χρονης αθλήτριας του πριν από 10 χρόνια, προτείνει προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών η εισαγγελέας Θεολόγου Δελλήβεη-Δομένικου.

Πρόκειται για την υπόθεση με την 21 ετών σήμερα κοπέλα που στα τέλη Ιανουαρίου ενώπιον του εισαγγελέα Νίκου Στεφανάτου κατήγγειλε τον 38χρονο μετά την κατάθεση της Σοφίας Μπεκατώρου. Οι καταθέσεις της ίδιας όσο και των γονιών της οδήγησαν τότε στην έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του προπονητή.

« Χωρίς αιδώ...»

Η εισαγγελική λειτουργός είναι «καταπέλτης» στην πρότασή της για τον προπονητή, ο οποίος απολογούμενος είχε ισχυριστεί πως ποτέ δεν βίασε την 21χρονη και πως ό,τι έγινε ήταν με την συναίνεσή της. «Χωρίς αιδώ ο κατηγορούμενος ομολόγησε ότι είχε ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις με την ανήλικη αθλήτρια του.  Εκμεταλλεύτηκε την απειρία της και την εμπιστοσύνη των γονιών της σε εκείνον. Συνεχίζει να συμπεριφέρεται με απάθεια ακόμα και μετά τις αποκαλύψεις.  Άσκησε σεξουαλική και ψυχολογική βία στην ανήλικη για να μην αποκαλύψει στους γονείς της τον βιασμό της" σημειώνει μεταξύ άλλων η εισαγγελέας. Προτείνει δε την παράταση της προφυλάκισης του 38χρονου για ακόμα 6 μήνες κρίνοντας πως αν αφεθεί ελεύθερος "θα αποτελέσει δυναμική απειλή για την έννομη τάξη".

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA