Μενού
  • Α-
  • Α+

«Φτερά» έβγαλαν τα οικογενειακά κειμήλια –η αξία των οποίων προσδιορίζεται από την ιδιοκτήτρια τους σε 2 εκατομμύρια ευρώ- μίας 73χρονης που διαμένει στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Η ηλικιωμένη γυναίκα είχε κρύψει τον οικογενειακό θησαυρό στην αποθήκη που διέθετε στην πολυκατοικία, θεωρώντας ότι δεν θα σκεφτεί κανείς να ψάξει σε εκείνο το σημείο. Ωστόσο, στην πράξη αποδείχτηκε ότι έκανε λάθος καθώς διαρρήκτες παραβίασαν την πόρτα της αποθήκης (σ.σ. όπως βλέπετε και στη φωτογραφία που εξασφάλισε το Reader) και άρπαξαν τα κοσμήματα - οικογενειακά κειμήλια της 73χρονης.

Διαβάστε ακόμη: Κρήτη: Ομολόγησε ότι έκλεψε τράπεζα πριν από 25 χρόνια και επέστρεψε τα χρήματα

Το νούμερο (σ.σ. η αξία των κοσμημάτων σύμφωνα με τη δική της εκτίμηση) προκάλεσε... ζάλη στους αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας όπου απευθύνθηκε η ηλικιωμένη γυναίκα για να καταγγείλει την κλοπή. Στο σημείο βρέθηκε κλιμάκιο της Σήμανσης για να πάρει δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ διαπιστώθηκε ότι οι διαρρήκτες είχαν παραβιάσει κι άλλες πόρτες αποθηκών. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. στρέφονται προς κάθε κατεύθυνση, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο οι κακοποιοί να είχαν «εσωτερική πληροφόρηση» γι’ αυτόν τον μικρό θησαυρό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA