Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι δύο πρώτες πτήσεις από την Ρουμανία, και συγκεκριμένα από το Βουκουρέστι και το Κλουζ, έφθασαν σήμερα, Σάββατο, στη Σκιάθο.

Διαβάστε ακόμη: Πώς θα είναι το μεσημέρι στις παραλίες της Αττικής - Πού θα πέσουν βροχές

Τα δύο Airbus έφεραν συνολικά 330 τουρίστες για τις διακοπές τους, αλλά και 20 δημοσιογράφους των μεγαλύτερων τηλεοπτικών δικτύων της Ρουμανίας για ένα πρόγραμμα «γνωριμίας» με το νησί, πρόγραμμα το οποίο περιελάμβανε τον γύρο της Σκιάθου και επισκέψεις στα αξιοθέατα του νησιού.

Σύμφωνα με την Aerovacante, τον μεγαλύτερο tour operator της Ρουμανίας, που οργανώνει το πρόγραμμα πτήσεων, στη Σκιάθο θα ταξιδέψουν συνολικά 6.500 Ρουμάνοι από σήμερα μέχρι και τις 25 Σεπτεμβρίου.

Στην πραγματικότητα η τουριστική αγορά της Ρουμανίας είναι επί της ουσίας μία καινούρια αγορά για την Σκιάθο, αφού άρχισε να κάνει τα θεαματικά ανοίγματα προς το νησί του Παπαδιαμάντη τα τελευταία τέσσερα χρόνια και οι αριθμοί αφίξεων Ρουμάνων τουριστών είναι εντυπωσιακοί όχι μόνο μέσω πτήσεων, αλλά και μέσω του οδικού δικτύου, επιλέγοντας κυρίως ξενοδοχειακές μονάδες υψηλότατου επιπέδου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA