Μενού
  • Α-
  • Α+

Γνωστός πυγμάχος με βεβαρημένο παρελθόν είναι το θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας στη Βάρη το πρωί της Δευτέρας. Πρόκειται για έναν άνδρα 39 ετών που ήταν γνωστός στις Αρχές για υποθέσεις της αθηναϊκής νύχτας.

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: Η λίστα με τους 10 υπόπτους για τη δολοφονία και η μαρτυρία της ψυχολόγου

Πριν από λίγα χρόνια συμμετείχε σε ριάλιτι ενώ ήδη από το 2008 είχε απασχολήσει την ΕΛΑΣ για υποθέσεις εκβιασμών κυρίως στην περιοχή της Πάτρας. Βέβαια ο ίδιος αρνείτο οποιαδήποτε εμπλοκή του με «σκοτεινά» κυκλώματα, αν και για ένα διάστημα βρέθηκε στη φυλακή. Μάλιστα το όνομά του έχει εμπλακεί και σε υποθέσεις εκβιασμών σε βαλκανική χώρα, με τον ίδιο πάντως να διαφεύγει της σύλληψης.

Ο πασίγνωστος πυγμάχος έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς στη μέση του δρόμου και συγκεκριμένα επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου στη Βάρη.  Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εκτελεστές κινήθηκαν με ένα όχημα γκρι ή ασημί χρώματος με την ΕΛ.ΑΣ. να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους. 

Πρόκειται για μία ακόμη εν ψυχρώ δολοφονία που προστίθεται στο ξεκαθάρισμα λογαριασμών αντίπαλων ομάδων που συνδέονται με τον χώρο της νύχτας και έρχεται λίγες ώρες μετά την εκτέλεση ενός από τα πιο γνωστά μέλη της αλβανικής μαφίας, του επονομαζόμενο «Άρη», που σκοτώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στα Σεπόλια, μετά από ένοπλη επίθεση εναντίον του σε καφενείο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA