Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια κρατούμενη στη Θεσσαλονίκη που επρόκειτο να δικαστεί σήμερα για τη δολοφονία του πρώην πεθερού της ήπιε άγνωστο υγρό -πιθανόν σαμπουάν- με αποτέλεσμα να διακομιστεί σε νοσοκομείο της πόλης.

Διαβάστε ακόμη: Τάσος Μπερδέσης: Ποιος είναι ο πυγμάχος και νικητής reality που εκτέλεσαν στη Βάρη - Φωτογραφίες

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο κλήθηκε λίγα λεπτά πριν τις 9 το πρωί της Δευτέρας να παραλάβει την κρατούμενη από την Υποδιεύθυνση Μεταγωγών Κρατουμένων Δικαστηρίων στην περιοχή της Μενεμένης και την μετέφερε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό ούτε η κατάσταση της υγείας της. 

Το χρονικό του εγκλήματος

Η 55χρονη κρατούμενη κατηγορείται ότι τον Ιούνιου του 2019 σκότωσε με τηγάνι τον 85χρονο πρώην πεθερό της, στο οροφοδιαμέρισμα όπου διέμεναν επί της οδού Αρμενοπούλου, και τον μετέφερε στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας για να αποδοθεί ο θάνατός του σε πτώση.  Η 55χρονη συνταξιούχος δασκάλα, με ψυχιατρικό ιστορικό, φιλοξενούνταν σε δωμάτιο του ίδιου διαμερίσματος που της είχε παραχωρήσει ο πρώην σύζυγός της. Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι είχε δυσαρεστήσει τον ηλικιωμένο και συχνά πυροδοτούνταν εντάσεις με την πρώην νύφη του.

Ο θάνατος του 85χρονου -ο οποίος χρησιμοποιούσε περιπατητήρα για τις μετακινήσεις του- αποδόθηκε σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Το πτώμα του εντόπισαν ένοικοι της πολυκατοικίας στο κλιμακοστάσιο, μεταξύ 3ου και 4ου ορόφου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA