Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο... στόχαστρο είχε βάλει τη 13χρονη μαθήτρια από τη Ραφήνα, ο 48χρονος που συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής της ανήλικης. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από περίπου ένα μήνα είχε «ενοχλήσει» ξανά το κοριτσάκι –και πάλι την ώρα που έκανε ποδήλατο- κάτι που είπε και στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας η 13χρονη μαθήτρια.

Όπως κατέθεσε η ανήλικη, καθώς επέστρεφε με το ποδήλατο στο σπίτι το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, αντιλήφθηκε ένα λευκό όχημα να την παρακολουθεί –από την πλατεία της Ραφήνας έως την οδό Αραφήνος- και τον οδηγό να της λέει: «Γεια σου κούκλα, θες να σε πάω κάπου;» και μετά την άρνηση της ανήλικης να της φωνάζει επιτακτικά: «Μπες μέσα τώρα».

Κρύφτηκε σε πολυκατοικία

Αρχικά η 13χρονη κρύφτηκε στην είσοδο μίας πολυκατοικίας, πιστεύοντας ότι ο 48χρονος θα χάσει τα ίχνη της, ωστόσο, όταν βγήκε ξανά στο δρόμο το λευκό όχημα ήταν εκεί και την περίμενε με τον οδηγό του να επιχειρεί ξανά την αρπαγή της. Η ανήλικη έβαλε τις φωνές και διερχόμενοι περαστικοί κάλεσαν την Αστυνομία, έχοντας συγκρατήσει τον τύπο του Ι.Χ. αυτοκινήτου και την πινακίδα κυκλοφορίας του. Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στη λεωφόρο Μαραθώνος τον 48χρονο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας.

Από την έρευνα στο όχημα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα κουτί με υπνωτικά χάπια κι ένα κουτί με φαρμακευτικές ταινίες αγνώστου προελεύσεως, ενώ στο σπίτι του μικροποσότητα κοκαΐνης. Οι Αρχές εκτιμούν ότι είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιούσε τα υπνωτικά χάπια στη 13χρονη, την οποία είχε προσεγγίσει ξανά κατά το παρελθόν (σ.σ. πριν από περίπου ένα μήνα).

Τέλος, είναι πολύ πιθανό να εκδοθεί διάταξη για να δημοσιοποιηθούν τα στοιχειά ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 48χρονου στη δημοσιότητα.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA