Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην αθώωση των δύο κατηγορουμένων για τον ασφυκτικό θάνατο και το βιασμό γυναίκας το ημίγυμνο σώμα της οποίας είχαν πετάξει σε δρόμο, έξω από δημοτικό σχολείο της Βέροιας και το οποίο βρέθηκε στις 3 Μαρτίου, προχώρησε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε ακόμη: Λιβαδειά: Συνελήφθη 44χρονος με την κατηγορία ότι βίασε 15χρονη - Την προσέγγισε μέσω Instagram

Η ενοχή των δύο ανδρών δεν αποδείχτηκε κατά την ακροαματική διαδικασία ενώ το δικαστήριο αποφάσισε να διαβιβαστεί η δικογραφία στην αρμόδια εισαγγελία για να διαπιστωθεί αν τελέστηκαν άλλα αδικήματα. Εις βάρος των κατηγορούμενων, ηλικίας 51 και 48 χρονών, είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό από κοινού με συνέπεια το θάνατο της παθούσας.

Σύμφωνα με το GrTimes.gr, πρόκειται για δυο άνδρες Ρομά οι οποίοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν για την υπόθεση της 44χρονης που εξέπνευσε κατά τη διάρκεια ερωτικής συνεύρεσης, τον Μάρτιο του 2020, στη Βέροια. Οι κατηγορούμενοι πέταξαν το ημίγυμνο σώμα της γυναίκας στο δρόμο και τράπηκαν σε φυγή αλλά όταν εντοπίστηκαν υπέπεσαν σε αντιφάσεις και συνελήφθησαν.

Η σορός εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 3ης Μαρτίου 2020, στο πρανές της οδού 25ης Μαρτίου, απέναντι από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας και δίπλα στο συνοικισμό Ρομά Εργοχωρίου. Κατά τη νεκροψία – νεκροτομή προέκυψαν ευρήματα βίαιου ασφυκτικού θανάτου και ίχνη ερωτικής επαφής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA