Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα συμβόλαια θανάτου των τελευταίων μηνών έφεραν στο προσκήνιο την «greek mafia», η οποία αριθμεί 600 μέλη και είναι χωρισμένη σε δύο στρατόπεδα. Η ελληνική «καμόρα» είναι χωρισμένη σε δύο στρατόπεδα, αυτό των Βορείων Προαστίων και αυτό των Νοτίων, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ. Τα στρατόπεδα είναι χωρισμένα σε 5 φατρίες και 8 υποομάδες. Τα μέλη της είναι συνολικά 600, εκ των οποίων τα 350 είναι πρωταγωνιστικά και τα 250 βοηθητικά. 

Διαβάστε ακόμη: Τάσος Μπερδέσης: Στη λίστα με τα 500 ονόματα της Greek Mafia το όνομα του πυγμάχου

Δολοφονίες 

Τα μέλη της greek mafia κάθε δύο μήνες εκτελούν ένα συμβόλαιο θανάτου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Ταυτόχρονα η ελληνική μαφία έχει γραφεία ενοικιάσεως δολοφόνων. Από το 2009 έως το 2021 έχουν εκτελεστεί 45 συμβόλαια θανάτου και δεκάδες απόπειρες, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ. Μόλις τους τελευταίους 4 μήνες, έγιναν 22 δολοφονίες και 6 απόπειρες. Μάλιστα, τους πέντε τελευταίους μήνες έγιναν πέντε δολοφονίες, με τις τέσσερις να λαμβάνουν χώρα τους τελευταίους δύο. Οι 14 από τις δολοφονίες της greek mafia έχουν γίνει μεσημεριανές ώρες με Καλάσνικοφ. 

«Ξέπλυμα» 

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, η greek mafia «ξεπλένει» τα κέρδη της σε βενζινάδικα, φούρνους, καφέ, κατασκευαστικές εταιρείες, ξενοδοχεία και φωτοβολταϊκά πάρκα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA