Μενού
  • Α-
  • Α+

Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης πέρασε ο 55χρονος, που φέρεται να προσπάθησε να βάλει στο αυτοκίνητό του την 16χρονη μαθήτρια το πρωί της Δευτέρας, στις Συκιές. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του δίωξη για το αδίκημα της απόπειρας παράνομης βίας και απειλής. Παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.Το δικαστήριο δεν ήρε την κράτηση του 56χρονου και θα επιστρέφει στη φυλακή.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Άγνωστος άνδρας προσπάθησε να αρπάξει 16χρονη ενώ πήγαινε στο σχολείο – Τον κατέγραψαν κάμερες

Ο 56χρονος υποστηρίζει πως «πρόκειται για παρεξήγηση» ενώ ο δικηγόρος του, Απόστολος Τζαρός αναφέρει πως «πρόκειται για άγαρμπο φλερτ και άκομψο καμάκι», σύμφωνα με το voria.gr. Ο κατηγορούμενος ανέφερε επίσης πως είναι καθηγητής και διαζευγμένος με τέσσερα παιδιά. 

https://www.youtube.com/watch?v=MSmG0ZT_Mxs

«Ο πελάτης μου κατηγορείται για κάτι που έχει κοινωνική απαξία αλλά δεν έχει νομική απαξία. Αυτή προήλθε λόγω του ντόρου που προκλήθηκε στα ΜΜΕ. Επιφυλάσσομαι να μελετήσω τη δικογραφία και στο δικαστήριο θα τεκμηριώσουμε ότι μπορεί ένα άγαρμπο φλερτ, ένα άκομψο καμάκι να είναι κοινωνικά απαράδεκτο αλλά όχι νομικά επιλήψιμο», είπε ο κ. Τζαρός, σημειώνοντας ότι ο εντολέας του αρνείται τις κατηγορίες και το θεωρεί παρεξήγηση. «Θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε κάνει μια άκομψη φιλοφρόνηση σε μια νεαρή κοπέλα», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε βάρος του 56χρονου έχουν γίνει άλλες δύο καταγγελίες τον περασμένο μήνα από δύο 20χρονες, στην περιοχή των Πεύκων. Με εντολή Εισαγγελέα θα διεξαχθεί προκαταρκτική εξέταση για τα δύο αυτά περιστατικά, ενώ θα κληθούν για κατάθεση οι δύο καταγγέλλουσες. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA