Μενού
  • Α-
  • Α+

Τραγικό συμβάν έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης (2/6) στην Αγριά Βόλου, καθώς ένας 45χρονος άνδρας σκοτώθηκε από πυροβόλο όπλο. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο άνδρας, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, αυτοπυροβολήθηκε με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Στο σημείο μετέβη άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να παραλαμβάνουν τη σορό του άτυχου άνδρα, ενώ άνδρες της Ασφάλειας διερευνούν τα αίτια του τραγικού συμβάντος, το οποίο κατά τα φαινόμενα ήταν αυτοκτονία.

Οπως αναφέρει το magnesianews.gr ο 45χρονος βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού, όπου είχε τρία κυνηγετικά όπλα. Την ώρα του συμβάντος, οι γονείς του βρισκόταν στο ίδιο σπίτι, αλλά σε άλλο δωμάτιο κι άκουσαν τον πυροβολισμό... Στο ΕΚΑΒ τηλεφώνησε ο αδελφός του, που μένει σε γειτονικό σπίτι και άκουσε τον πυροβολισμό, όπως και γείτονες που συγκεντρώθηκαν στο σημείο. Στη μονοκατοικία που έμενε ο αυτόχειρας με τους γονείς του στην Αγριά πήγε άμεσα γιατρός, αλλά ήταν αργά, καθώς ο 45χρονος ήταν ήδη νεκρός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA