Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Σταύρος Παπασταύρου: Ήμουν θύμα εγκληματικής οργάνωσης με επικεφαλής τον Παπαγγελόπουλο

«Θύμα μιας εγκληματικής οργάνωσης» φέρεται να δήλωσε ο Σταύρος Παπασταύρου, άλλοτε συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Ποιους κατονόμασε στην ανακρίτρια του ειδικού δικαστηρίου.

Σταύρος Παπασταύρου (Πηγή: Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων))
Σταύρος Παπασταύρου (Πηγή: Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων))

«Θύμα μιας εγκληματικής οργάνωσης» επικεφαλής της οποίας ήταν ο πρώην αναπληρωτής υπουργος δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και μέλη της ο εκδότης Ιωάννης Φιλιππάκης, οι δημοσιογράφοι Αλέξανδρος Τάρκας και Γιάννα Παπαδάκου καθώς και ο δικηγόρος Εμμανουήλ Μαργωμένος, δήλωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σταύρος Παπασταύρου. Ο άλλοτε συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμάρα καταθέτοντας στην ανακρίτρια του ειδικού δικαστηρίου Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου που διερευνά τυχόν παρεμβάσεις στη δικαστική διερεύνηση της υπόθεση Novartis, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είπε ότι εκτός του ίδιου θύματα της παραπάνω οργάνωσης ήταν επίσης ο Σάμπυ Μιωνής και ο Άγγελος Μεταξάς.

Ο δικηγόρος φέρεται να έκανε αναφορά σε ατοπήματα συγκεκριμένων εισαγγελέων και να προσκόμισε έγγραφο που επιβεβαιώνει ότι οι συγκεκριμένοι εισαγγελείς είχαν στα χέρια τους από τις 20.5.2016 αθωωτική δικαστική συνδρομή, την οποία όμως δεν χρησιμοποίησαν.
Κατά τον ίδιο η στοχοποίηση του έγινε για πολιτικούς λόγους, λόγω της δράσης του με τη Νέα Δημοκρατία, της σχέσης του με τον Αντώνη Σαμαρά και της φιλίας του με τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη. Τέλος, φέρεται να αναφέρθηκε σε συναντήσεις του Νίκου Παππά με τον Σάμπυ Μιωνή στην Ελλάδα, την Κύπρο, το Ισραήλ και τη Νέα Υόρκη και σε συνομιλίες στο πλαίσιο των οποίων ο πρώτος του δήλωνε απερίφραστα ότι ο Παπασταύρου θα την πληρώσει λόγω της σχέσης του με τον Αντώνη Σαμαρά και τη Νέα Δημοκρατία.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Novartis #Αντώνης Σαμαράς #Νίκος Παππάς

Best of Internet