Μενού
  • Α-
  • Α+

Βρέθηκε ο 8χρονος από την Θεσσαλονίκη που τον άρπαξε η ίδια η μητέρα του από το σχολείο χωρίς σχετική δικαστική απόφαση. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε εκδώσει και Amber Alert για τον εντοπισμό του. Εν τέλει το αγοράκι βρέθηκε σώο και αβλαβές. Πρόκειται για τον 8χρονο Βασίλη Χατζηδημητρίου, που σύμφωνα με την ανακοίνωση, έχει καστανά μαλλιά, μαύρα μάτια, κανονικό ύψος και κανονικό βάρος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η μητέρα παρέδωσε 8χρονο γιο της στο αστυνομικό τμήμα σήμερα στις 08.00 το πρωί.

Ο Πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στο OPEN, έδωσε ιδιαίτερη σημασία στις σεξουαλικές παρενοχλήσεις παιδιών στον δρόμο κι έκανε έκκληση στους γονείς να είναι προσεκτικοί με τα παιδιά τους, τονίζοντας την αξία που έχει ο ρόλος του εκπαιδευτικού στα σχολεία. 

Διαβάστε ακόμη: Νέα Μάλγαρα: Θρήνος για το 18 μηνών αγοράκι που έπεσε σε βόθρο – Πώς συνέβη το δυστύχημα

Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού» 

«Το 'Χαμόγελο του Παιδιού' ενημερώθηκε για τη γονική αρπαγή του ανήλικου στις 2 Ιουνίου 2021 και προχώρησε άμεσα κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, καθώς υπάρχουν ενδείξεις που υποδεικνύουν ότι πιθανόν η ζωή του παιδιού βρίσκεται σε κίνδυνο», τονίζεται σε ανακοίνωση του Οργανισμού.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA