Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η γιαγιά του 18 μηνών αγοριού, που σκοτώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης και ενώ βρισκόταν στο σπίτι των παππούδων του.

Διαβάστε ακόμη: Νέα Μάλγαρα: Θρήνος για το 18 μηνών αγοράκι που έπεσε σε βόθρο – Πώς συνέβη το δυστύχημα

Το μόλις 18 μηνών παιδί σκοτώθηκε την Τετάρτη (2/6), όταν ξέφυγε από την προσοχή της γιαγιάς και του παππού του και έπεσε στον βόθρο, που βρίσκεται κοντά στο σπίτι της οικογένειας. Το τραγικό περιστατικό που εκτυλίχθηκε στην περιοχή των Μαλγάρων προκάλεσε την παρέμβαση του εισαγγελέα.

«Έπεσε στο βόθρο και τελείωσε. Τον ψάχναμε με τα αυτοκίνητα με τα ποδήλατα, πουθενά. Εγώ νόμιζα ότι το πήραν... Το παιδάκι περπατούσε, έπαιζε με τον παππού και πήγε προς τον βόθρο μόνο του και έπεσε και έγινε αυτό που έγινε», είπε η γιαγιά στο STAR.  

«Η γιαγιά ήταν πάνω και ο παππούς με την προγιαγιά κάτω. Μετά από κάνα τέταρτο κατάλαβε πως έλειπε» ο 18 μηνών Γιώργος, είπε ξάδερφος της μητέρας και αναφερόμενος στο φρεάτιο που ήταν ανοιχτό με αποτέλεσμα να πέσει μέσα το παιδί, αποκάλυψε πως «το είχε ανοίξει ο παππούς πριν από πέντε, έξι μέρες, να δει αν γέμισε, να φωνάξει το βυτίο να το αδειάσει. Πρώτη φορά πήγε εκεί το μωρό». 

«Ο παππούς και η γιαγιά το είχαν συνέχεια, ήταν ένα τραγικό ατύχημα που συνέβη ξαφνικά», είπε στο MEGA η ξαδέρφη της μητέρας του 18 μηνών αγοριού. «Είναι πολύ τρομερό, να μη συμβεί σε κανέναν» είπε κάτοικος της περιοχής. Από την πλευρά της, γειτόνισσα της γιαγιάς υποστήριξε πως ο 18 μηνών Γιώργος έφυγε από την προσοχή και «το κακό πράγμα θέλει πολύ λίγο χρόνο για να γίνει, δύο-τρία δευτερόλεπτα». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA