Μενού
  • Α-
  • Α+

Μαθητής εισέβαλε με μηχανάκι μέσα στους διαδρόμους Λυκείου στη Λαμία με τους καθηγητές να τον κυνηγούν για να τον σταματήσουν και συμμαθητές του να τον επευφημούν. 

Διαβάστε ακόμη: Βίντεο: Ανήλικοι έδεσαν νεαρό σε δέντρο, τον φίμωσαν και τον χτύπησαν

Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης στο 1ο ΕΠΑΛ Λαμίας, σύμφωνα με το lamiareport.gr, όταν ο μαθητής της Γ' Λυκείου, μετά από παρότρυνση των συμμαθητών του, «μπούκαρε» με το μηχανάκι μέσα στο σχολείο μετατρέποντας τους διαδρόμους σε... πίστα. 

https://www.youtube.com/watch?v=V7BLqMZCG2c

Οι συμμαθητές που τον παρότρυναν έκαναν πλάκα τραβώντας βίντεο με τα κινητά, άλλοι όμως σοκαρίστηκαν, ενώ ο διευθυντής του λυκείου και οι καθηγητές βγήκαν στους διαδρόμους και προσπαθούσαν να σταματήσουν τον «εισβολέα» για να μην γίνει κάποιο ατύχημα. Μάλιστα, ένας μαθητής γλίτωσε στο τσακ την παράσυρση  με τα γρήγορα αντανακλαστικά του.

Σε κάποια μανούβρα, το μηχανάκι γλίστρησε στο διάδρομο και ο αναβάτης έπεσε και ξανασηκώθηκε, ωστόσο ένας από τους καθηγητές κατάφερε να τον ακινητοποιήσει λίγο αργότερα. Τότε οι υπόλοιποι μαθητές άρχισαν να γιουχάρουν τους καθηγητές που έδωσαν τέλος στο σόου!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA