Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Παλαιό Φάληρο: Ενοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ

H αντίδραση των Αρχών ήταν άμεση κι ο ληστής πιάστηκε στα... πράσα! Επιχειρώντας να διαφύγει πεζός από το σούπερ μάρκετ, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν βρίσκοντας μάλιστα το όπλο με το οποίο έκανε τη ληστεία, καθώς και τη λεία του, που προσπάθησε να ξεφορτωθεί, πετώντας τα σε έναν κάδο

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές το μεσημέρι της Παρασκευής, καθώς ένας ένοπλος άνδρας μπήκε σε σούπερ μάρκετ επί της οδού Τερψιθέας στο Παλαιό Φάληρο και «σήκωσε» τα λεφτά από τα ταμεία.

Εκείνη τη στιγμή στο κατάστημα υπήρχαν πολλοί πελάτες κι εργαζόμενοι, ωστόσο, ο άνδρας, που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, καθώς φορούσε μάσκα, πρόταξε το όπλο που κρατούσε και πήρε τις εισπράξεις από τα ταμεία.

Ωστόσο, η αντίδραση των Αρχών ήταν άμεση κι ο ληστής πιάστηκε στα... πράσα! Επιχειρώντας να διαφύγει πεζός από το σούπερ μάρκετ, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν βρίσκοντας μάλιστα το όπλο με το οποίο έκανε τη ληστεία, καθώς και τη λεία του, που προσπάθησε να ξεφορτωθεί, πετώντας τα σε έναν κάδο.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS
#ληστεία #όπλο #Παλαιό Φάληρο #αστυνομία #Σούπερ Μάρκετ