Μενού
  • Α-
  • Α+

Δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα σχηματίστηκε σε βάρος του 75χρονου συζύγου της 64χρονης που δολοφονήθηκε στην Αγία Βαρβάρα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο άνδρας ομολόγησε την πράξη του και παρέδωσε στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. πιστόλι με γεμιστήρα και τρία φυσίγγια. 

Διαβάστε ακόμη: Αγία Βαρβάρα: Στην ίδια γειτονιά με την 64χρονη είχε βρεθεί νεκρή και η 6χρονη Στέλλα

Η ανακοίνωση της αστυνομίας: 

Απογευματινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021, παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και συνελήφθη 75χρονος ημεδαπός για την ανθρωποκτονία της 64χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε χθες, στην Αγία Βαρβάρα. Ο 75χρονος ομολόγησε την πράξη του και παρέδωσε στους αστυνομικούς πιστόλι με γεμιστήρα και τρία φυσίγγια. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Υπενθυμίζεται πως η 64χρονη δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τραύματα από πυροβόλο όπλο στον ώμο και στον λαιμό του θύματος. Επίσης στο σημείο εντοπίστηκαν κάλυκες οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση.  

Κάτοικος της περιοχής περιέγραψε τα όσα έζησε η ίδια και οι γείτονες όταν αντίκρισαν την άτυχη γυναίκα να ξεψυχά στο δρόμο.

«Ακουσα τους πυροβολισμούς. Ηταν γύρω στις 8:30 το απόγευμα, μαγείρευα στην κουζίνα, είχα ανοιχτά παράθυρα. Ηταν κι ο σύζυγός μου μαζί. Δεν ήταν πολύ δυνατοί οι κρότοι και δεν ήμασταν σίγουροι αν επρόκειτο για πυροβολισμούς. Μετά από 5 λεπτά είδαμε τον γείτονα να τρέχει στο στενό μας και βγήκαμε κι εμείς έξω...» είπε η αυτόπτης μάρτυρας και πρόσθεσε: «Τη γνωρίζαμε τη γυναίκα. Είμαστε γείτονες χρόνια. Είχε και καθαριστήριο έπαιρνε τα χαλιά μας κάθε χειμώνα. Δεν γνωρίζαμε αν είχε προβλήματα. Αντίθετα, ποτέ δεν είχανε προβλήματα. Με το χαμόγελο στα χείλη ήταν κάθε μέρα, δεν είχαμε δει κάτι περίεργο».

Οσον αφορά στη στιγμή που είδαν τη γυναίκα ξαπλωμένη στο δρόμο, η περιγραφή της σοκάρει: «Οταν πλησιάσαμε η γυναίκα ήταν μελανιασμένηκάτασπρη και ξεψυχούσε μπροστά μας. Μας είπαν να φύγουν τα παιδιά, η γυναίκα ξεψυχάει».

«Την σκότωνε στο ξύλο»

«Όπου την έβρισκε, τη σκότωνε στο ξύλο» είπε με φωνή που «έσπαγε» από συγκίνηση μία από τις φίλες της 64χρονης για τον σύζυγό της. «Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν ευτυχισμένη. Μετά, έφερε (ο άνδρας της) άλλη γυναίκα στο σπίτι κι εκείνη έφυγε» είπε η γυναίκα μιλώντας στον Alpha. «Ήρθε ένα βράδυ εδώ μελανιασμένη» είπε για την άτυχη 64χρονη, η οποία μάλιστα είχε πάει σε ιατροδικαστή και πολλές φορές στο αστυνομικό τμήμα. «Δεν μπορούσε να πάει ούτε στο σπίτι των παιδιών της, δεν μπορούσε να μπει στην είσοδο, όλο την έδερνε» σοκάρει με όσα περιγράφει η γυναίκα.

Το ίδιο υποστήριξε και μία ακόμα γειτόνισσα του θύματος στην Αγία Βαρβάρα. «Υπήρχε κακοποίηση. Όπου την έβρισκε, τη χτυπούσε. Πήγαιναν συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα» είπε η γυναίκα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA