Μενού
  • Α-
  • Α+

Eξαφανίστηκε από το Χαϊδάρι η Αμάντα Σ. Τα ίχνη του 17χρονου κοριτσιού χάθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (3/6) και το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενεργοποίησε τον μηχανισμό Missing Alert.

Στην ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού» αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Στις 03/6/2021, και ώρα 22:30, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Χαϊδαρίου, η Αμάντα Σ. 17 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, 04/6/2021, για την εξαφάνιση της ανήλικης και προέβη, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Η ανήλικη έχει πραγματοποιήσει πολλαπλές φυγές σε σύντομο χρονικό διάστημα για τις οποίες και πάλι ο Οργανισμός μας είχε προβεί σε δημοσιοποίηση των στοιχείων της. Θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι η ανήλικη βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο και λόγω της ιδιαιτερότητας των δυσκολιών που αντιμετωπίζει αλλά και λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας του COVID-19. Η Αμάντα Σ. έχει ύψος 1,62 μ., βάρος 62 κιλά, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν μπεζ παντελόνι, γκρι-άσπρη ζακέτα αθλητικής φόρμας και μαύρες παντόφλες με στρας».

Είχε εξαφανιστεί ξανά

Αξίζει να σημειωθεί πως η Αμάντα Σ. είχε εξαφανιστεί και στις 21/11/2020 από την περιοχή της Αγ. Παρασκευής. Η ανήλικη μόλις είχε βγει το Missing Alert είχε εμφανιστεί στο Αστυνομικό Τμήμα και ήταν καλά στην υγεία της, σύμφωνα με ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού». Δυστυχώς όμως η νεαρή εξαφανίστηκε ξανά με τις Αρχές να έχουν κινητοποιηθεί άμεσα για τον εντοπισμό της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA