Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκ προκαλεί, ο άγριος ξυλοδαρμός ενός 6χρονου αγοριού από την ίδια του την μητέρα, με αποτέλεσμα το παιδί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο τραυματισμένο. Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε κοινότητα της Λαμίας.Η συγκεκριμένη οικογένεια αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, αλλά μέχρι σήμερα δεν είχε εκδηλωθεί κάτι τόσο σοβαρό.  Το παιδί διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας, ενώ κρίθηκε από τους γιατρούς η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» στην Αθήνα για καλύτερη παρακολούθηση, καθώς έφερε μώλωπες σε όλο το πρόσωπο και το σώμα. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν κινδυνεύει, ενώ πολύ σύντομα θα πάρει εξιτήριο.

Διαβάστε ακόμη: Κέρκυρα: Πυροβόλησε εξ επαφής τα θύματα ο δράστης - Πώς περιγράφουν την τραγωδία οι γείτονες

Το έσωσε η ξαδέλφη του

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του LamiaReport την ώρα του άγριου ξυλοδαρμού, τα περισσότερα μέλη της οικογένειας έλειπαν από το σπίτι. Αυτό που "εξαγρίωσε" τη μητέρα ήταν ότι το 6χρονο αγοράκι τσακώθηκε με τη μικρότερη αδελφούλα του. Τότε η 33χρονη μητέρα άρχισε να το χτυπά στο πρόσωπο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η μητέρα έριξε κάτω το παιδί και αυτή από πάνω συνέχισε αν το χτυπάει με απίστευτη αγριότητα. Τα ουρλιαχτά του μικρού παιδιού σήκωσαν στο πόδι όλη τη γειτονιά, ενώ το παιδάκι έσωσε η 13χρονη ξαδελφούλα του, που μένει στο ίδιο σπίτι, και με αυτοθυσία έτρεξε και κατάφερε να πάρει το εξάχρονο αγοράκι από τα χέρια της μητέρας που ήταν εκτός εαυτού. Οι περίοικοι που ήδη είχαν ενημερώσει την αστυνομία κάλεσαν και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το αγοράκι για να το μεταφέρει στα επείγοντα του ΓΝ Λαμίας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα, όπου ευτυχώς νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Δεν είναι η πρώτη φορά 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η 33χρονη μητέρα δέρνει το αγοράκι, ενώ όπως λένε οι πληροφορίες φέρεται να υπάρχει και παραμέληση στη φροντίδα του μικρού κοριτσιού της οικογένειας. Για τα προβλήματα που υπάρχουν στη συγκεκριμένη οικογένεια είναι ενημερωμένες οι αρμόδιες Αρχές εδώ και καιρό, όπως και το Χαμόγελο του Παιδιού.

Συνέλαβαν τη μητέρα

Στο σπίτι της οικογένειας που έγινε το σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο έσπευσαν χθες βράδυ αστυνομικοί του ΑΤ Λαμίας και συνέλαβαν την 33χρονη μητέρα, η οποία κρατείται και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέας. Στο ίδιο σπίτι μεγαλώνουν κι άλλα παιδιά κάποια εκ των οποίων με ειδικές ανάγκες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA