ΚΟΙΝΩΝΙΑ
07/06/2021 23:43

Τάσος Μπερδέσης: Κατέθεσε η σύντροφός του

Κατέθεσε στους αστυνομικούς η σύντροφος του πυγμάχου Τάσου Μπερδέση που δολοφονήθηκε στη Βάρη όλα όσα ήξερε για τη ζωή του αγαπημένου της αλλά και για το αν γνώριζε εάν δεχόταν απειλές

Τάσος Μπερδέσης: Κατέθεσε η σύντροφός του
Ο Τάσος Μπερδέσης και το αυτοκίνητό του (Πηγή: Eurokinissi & NDP)
Ανάγνωση:

Κατέθεσε στους αστυνομικούς η σύντροφος του πυγμάχου Τάσου Μπερδέση που δολοφονήθηκε στη Βάρη όλα όσα ήξερε για τη ζωή του αγαπημένου της αλλά και για το αν γνώριζε εάν δεχόταν απειλές.

Διαβάστε ακόμη: Τάσος Μπερδέσης: Κηδεύτηκε στην Μιτόπολη Αχαΐας με τα γάντια του μποξ πάνω στο φέρετρο

Η σύντροφος του Τάσου Μπερδέση, Ελισάβετ είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση το μόνο που κατάφερε να πει είναι ότι πράγματι κλήθηκε από την αστυνομία το Σάββατο και έδωσε κατάθεση, σύμφωνα με το STAR.

Η Ελισάβετ προσπάθησε να βοηθήσει τις έρευνες δίνοντας όσα περισσότερα στοιχεία γνωρίζει γύρω από τις τελευταίες επαφές του πυγμάχου, αν φοβόταν κάτι και αν τις είχε εκμυστηρευτεί κάποιον προβληματισμό του. Μέσα στις επόμενες μέρες θα καταθέσει η μητέρα και ο αδερφός του Τάσου Μπερδέση.

«Υπάρχει άγχος στις φυλακές μήπως μιλήσει κάποιος»

Όπως αποκάλυψε κρατούμενος του Κορυδαλλού στο STAR, όσοι γνωρίζουν λεπτομέρειες για τη μαφιόζικη δολοφονία φοβούνται μήπως δοθεί εντολή για να κλείσει και το δικό τους στόμα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Υπάρχει ένα άγχος στις φυλακές μετά τις εκτελέσεις. Μήπως μιλήσει κάποιος, μήπως κάποιος από αυτούς είναι μπλεγμένος, γιατί σίγουρα κάποιος είναι μπλεγμένος από τις φυλακές. Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα, ειδικά στον Κορυδαλλό. Υπάρχουν αρκετοί μέσα στις φυλακές, έχουν χρήμα, είναι βαρυποινίτες και προσπαθούν να κρατήσουν τη νύχτα έξω και δίνουν κάποιες εντολές από μέσα εντολές».

«Οι μέσα πάντα κοιτάνε να φάνε τους έξω, ειδικά αν έχουν κάποιο δικαστήριο, ή σε κάποιες άλλες περιπτώσεις που υπάρχουν μαγαζιά της νύχτας που είναι μπλεγμένοι και οι από μέσα παίρνουν χρηματικά ποσοστά και οι έξω θέλουν να φύγουν, πάντα κοιτάνε πώς θα τους ξεκάνουν. Δεν μπορείς να φύγεις έτσι εύκολα, γιατί πολύ απλά δεν σε αφήνουν επειδή γνωρίζεις», ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΤΑΣΟΣ ΜΠΕΡΔΕΣΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΒΑΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ