Μενού
  • Α-
  • Α+

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους οι τέσσερις κατηγορούμενοι που φέρονται ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά σε Αθήνα και

Μύκονο.

Διαβάστε ακόμη: Μύκονος – Μπαλάσκας για τα κορονοπάρτι σε βίλες: Πιο εύκολα βρίσκεις κοκαΐνη παρά coca cola

Σύμφωνα με πληροφορίες ενώπιον του ανακριτή οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν όσα τους αποδίδονται , υποστηρίζοντας ότι οι ναρκωτικές ουσίες που βρέθηκαν στην κατοχή τους ήταν «προς ιδίαν χρήση».

«Έχουμε εμπιστοσύνη ότι η δικαιοσύνη στην πορεία θα κρίνει με αμεροληψία την υπόθεση στις πραγματικές της διαστάσεις. Οι συνθήκες άρτου και θεάματος, συλλήψεων με drone και υπερβολές ως προς τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης καταλαβαίνετε ότι καταπατάται το τεκμήριο της αθωότητας και θα πρέπει αυτό όλους να μας απασχολεί» δήλωσε ο δικηγόρος δυο εκ των κατηγορουμένων Σταύρος Γεωργόπουλος.

Οι διάλογοι και τα στοιχεία - «φωτιά»

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως για τη δράση του κυκλώματος που διακινούσε κοκαΐνη στη Μύκονο. Το «μεγάλο αφεντικό» συνομιλούσε σχεδόν καθημερινά με συνεργάτη του στην Ολλανδία που του προμήθευε τα ναρκωτικά. Αρχές Απριλίου όμως, ενώ περιμένουν φορτίο με κοκαΐνη, συνεργάτης τους συνελήφθη στη Γερμανία.

Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι 

- G.I: Τι έχεις αδερφέ, τι έγινε;

- Ολλανδός: Έχασα 120.000 ευρώ. Μου έπιασαν τον Έλληνα. Με πήρε στο λαιμό.

- G.I: Πού;

- Ολλανδός: Βρέμη στη Γερμανία και δεν τα είχα έτσι και μου έφυγαν όλα

Αποκαλούσαν τα ναρκωτικά, χαρτιά. Αλλάζαν αυτοκίνητα μηχανές και τόπους συνάντησης για να αποφύγουν τις Αρχές. Ο αρχηγός σύμφωνα με τις Αρχές διαπραγματεύεται τιμές ενώ μπαινοβγαίνει ανενόχλητος στην Αλβανία.

Ο δικηγόρος των κατηγορουμένων Σταύρος Γεωργόπουλος μιλώντας στο Star είπε: «Από τις συνομιλίες δεν έχει προκύψει μέχρι στιγμής κάτι το αξιόποινο μετά από έρευνα σε τέσσερις οικίες στη Μύκονο και τέσσερις οικίες στην Αθήνα τα συνολικά ευρήματα ήταν 76 γραμμάρια κοκαΐνη και 50 γραμμάρια κάνναβη».

Ο άνθρωπος στο σπίτι του οποίου έγινε η έφοδος των Αρχών ήταν Πολωνός που διατηρούσε ακόμη και AΦΜ στη ΔΟΥ του νησιού ενώ άλλο μέλος τους είχε νοικιάσει δύο σπίτια στη Μύκονο για τη σεζόν. Οι τέσσερις συλληφθέντες θα απολογηθούν αύριο Τρίτη στον ανακριτή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA