Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον εφιάλτη που έζησε στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου την Κυριακή το απόγευμα περιγράφει η 26χρονη γυναίκα που ήρθε αντιμέτωπη με έξι άνδρες, οι οποίοι της έσκισαν την μπλούζα ενώ ταυτόχρονα μετέδιδαν ζωντανά το περιστατικό στο διαδίκτυο μέσω των κινητών τους τηλεφώνων.

«Ήρθαν απειλητικά και οι έξι προς τα πάνω μου, ήμουν σε κατάσταση σοκ», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στο Mega, η 26χρονη που περίμενε τον σύζυγό της, που είχε πάει σε κοντινό περίπτερο, έξω από το αυτοκίνητό τους σε χώρο στάθμευσης. «Ιδιαίτερα αυτός που μου έσκισε την μπλούζα και αυτός που έβγαζε το βίντεο, τους θυμάμαι στο πρόσωπό μου μπροστά, είναι πολύ άσχημο όλο αυτό», συνεχίζει η 26χρονη περιγράφοντας πώς συνέβη το σοκαριστικό γεγονός.

«Περίμενα εγώ στο πάρκινγκ. Είχα γυρισμένη την πλάτη μου εγώ προς την παραλία και περίμενα να γυρίσει. Άρχισα να ακούω φωνές από πίσω μου και γέλια. Γύρισα να κοιτάξω και ήταν έξι άτομα, τα οποία έβγαζαν βίντεο. Η κάμερα ήταν στραμμένη προς τα εμένα και τους φωνάζω εννοείται για ποιο λόγο με βγάζουν βίντεο» λέει η 26χρονη, τονίζοντας ότι παρόλο που τους ζήτησε ευγενικά να σταματήσουν να την καταγράφουν με το κινητό, εκείνοι την περιφρόνησαν και συνέχισαν απτόητοι, γελώντας.

«Επειδή φώναξα προφανώς δεν τους άρεσε, ήρθαν πιο κοντά, ήρθαν απειλητικά βασικά και εκείνη την ώρα επειδή φώναξα εγώ γιατί φοβήθηκα ο ένας από αυτούς μου έσκισε την μπλούζα» πρόσθεσε η 26χρονη. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της 26χρονης, οι άνδρες φώναζαν και γελούσαν δυνατότερα για να καλύψουν τις εκκλήσεις της για βοήθεια. «Εκείνη την ώρα άρχισα να φωνάζω, αλλά για να μην ακούγομαι εγώ, φώναζαν και γελούσαν πιο δυνατά εκείνοι. Αυτό μου έκανε εντύπωση», αναφέρει η 26χρονη.

«Με έσωσε ο άνδρας μου»

Το περιστατικό έληξε όταν εμφανίστηκε ο σύζυγος της 26χρονης και προσπάθησε να τους απωθήσει. «Ευτυχώς δηλαδή ήρθε ο άντρας μου και μπήκε στη διαδικασία να μπει στη μέση και να του πάρει και το κινητό. Δεν σταμάτησε δευτερόλεπτο να παίρνει βίντεο. Καθόλου, δευτερόλεπτο. Είδε ότι ήταν live όλο αυτό. Εννοείται ότι να τα βάλεις με έξι άτομα είναι αδύνατον. Και αυτοί άρχισαν να βρίζουν και να λένε διάφορα πράγματα στη δική τους τη γλώσσα. Και μόνο όταν εγώ είπα ότι έχω πάρει στο εκατό και έρχονται αυτή τη στιγμή ξαφνικά διαλύθηκαν και έφυγαν όλοι σε διαφορετικές κατευθύνσεις» αναφέρει.

«Κρίμα… οποιαδήποτε γυναίκα ή παιδί ή ακόμα και άντρας να δεχθεί τέτοιου είδους επίθεση πρέπει κάποιος να αντιδράσει» σημειώνει η γυναίκα. Πάντως, μέχρι τώρα έχουν συλληφθεί οι δύο από τους έξι άνδρες, οι οποίοι στην απολογία τους αρνήθηκαν ότι επιτέθηκαν στην 26χρονη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA