Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Πανελλήνιες εξετάσεις: Αύριο Πέμπτη κάνουν το πρώτο self test οι υποψήφιοι

Οι υποψήφιοι, καθώς και τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας που συμμετέχουν στη διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα προσέρχονται στα εξεταστικά κέντρα έχοντας μαζί τους βεβαίωση αρνητικού τεστ (self-test, PCR ή rapid test)

Πανελλαδικές εξετάσεις (Eurokinissi)
Πανελλαδικές εξετάσεις (Eurokinissi)

Σε ρυθμούς πανελλαδικών εξετάσεων κινούνται πλέον οι υποψήφιοι, καθώς αύριο Πέμπτη θα πρέπει να υποβληθούν σε self test, έτσι ώστε να μπορέσουν να δώσουν το «παρών» στις αίθουσες την προσεχή Δευτέρα 14 Ιουνίου, ημερομηνία κατά την οποία αρχίζουν οι πανελλήνιες. Τη Δευτέρα ξεκινά η δοκιμασία για τα Γενικά Λύκεια και την Τρίτη, 15 Ιουνίου, για τα ΕΠΑΛ.

Διαβάστε ακόμη: Πανελλήνιες εξετάσεις: Τι πρέπει να προσέξουν οι υποψήφιοι - Ποιες σχολές θα πρέπει να «κυνηγήσουν»

Οι υποψήφιοι, καθώς και τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας που συμμετέχουν στη διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα προσέρχονται στα εξεταστικά κέντρα έχοντας μαζί τους βεβαίωση αρνητικού τεστ (self-test, PCR ή rapid test).

Το πρώτο test για τους υποψηφίους των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων θα γίνει την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 με δυνατότητα επιβεβαιωτικού τεστ, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, από την Πέμπτη 10 έως και την Κυριακή 13 Ιουνίου.

Το δεύτερο test για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων θα γίνει την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 με δυνατότητα επιβεβαιωτικού τεστ, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, από την Παρασκευή 18 έως τη Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021.

Για τους υποψηφίους των Επαγγελματικών Λυκείων το δεύτερο test θα γίνει το Σάββατο 19 Ιουνίου 2021 με δυνατότητα επιβεβαιωτικού τεστ, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, από το Σάββατο 19 έως την Τρίτη 22 Ιουνίου 2021.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Πανελλήνιες εξετάσεις #Πανελλαδικές εξετάσεις #υποψήφιοι #Λύκεια #ΕΠΑΛ #Μαθητές