Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένας άνδρας από τον Άγιο Ανδρέα Μακρυνείας του δήμου Αγρινίου συνελήφθη επειδή πυροβόλησε στον αέρα για να εκφοβίσει παιδιά, με αποτέλεσμα ένα να τραυματιστεί στην ωμοπλάτη. 

Διαβάστε ακόμη: Αλμυρός: Τι λέει ο ντελιβεράς για τον θάνατο του 68χρονου πελάτη του

Σύμφωνα με το agriniosite.gr, o άνδρας φέρεται να πυροβόλησε με καραμπίνα στον αέρα προκειμένου να εκφοβίσει παιδιά που έπαιζαν για να απομακρυνθούν γιατί τον ενοχλούσαν. Για κακή του τύχη όμως  τα σκάγια τραυμάτισαν ευτυχώς ελαφρά ένα παιδί την ωμοπλάτη. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ηλικιωμένος απείλησε παιδιά στον Πύργο 

Σοβαρό επεισόδιο συνέβη στην περιοχή της Δεξαμενής στον Πύργο όταν ηλικιωμένος βγήκε με καραμπίνα στο μπαλκόνι του και απείλησε παιδιά επειδή έπαιζαν. 

Σύμφωνα με το ilialive.gr ο ηλικιωμένος άνδρας βγήκε από το σπίτι του κρατώντας καραμπίνα την οποία - σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες περίοικων- έστρεψε προς τα παιδιά που έπαιζαν εκεί. Τα παιδιά έντρομα έσπευσαν να κρυφτούν μη γνωρίζοντας ποιες είναι οι προθέσεις του ηλικιωμένου, που δήλωσε ενοχλημένος από το παιχνίδι τους.

Πρώτοι στο σημείο έφτασαν οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που με ψυχραιμία αντιμετώπισαν την κατάσταση αντιλαμβανόμενοι τους κινδύνους που υπάρχουν και αφαίρεσαν από τον ηλικιωμένο το όπλο. Ο ηλικιωμένος που φέρεται να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, προσήχθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου. Σύμφωνα με πληροφορίες και αναφορές των παιδιών που ήταν στο σημείο, ο ηλικιωμένος φέρεται να έχει στο παρελθόν αντιδράσει με τον ίδιο τρόπο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA