Μενού
  • Α-
  • Α+

Το οικογενειακό δράμα που βιώνουν οι κόρες της 64χρονης δολοφονημένης από τον εν διαστάσει σύζυγό της στην Αγία Βαρβάρα, συνεχίζεται στις δικαστικές αίθουσες. Οι δύο κόρες κι ο αδελφός της θανούσης, προσήλθαν το πρωί της Τρίτης στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων συνοδευόμενοι από τη δικηγόρο τους Γιάννα Παναγοπούλου, προκειμένου να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του 75χρονου δράστη.

Διαβάστε ακόμη: Αγία Βαρβάρα: Προφυλακιστέος ο 75χρονος για τη δολοφονία της πρώην συζύγου του

«Ήρθαμε εδώ να δηλώσουμε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας εις βάρος του κυρίου κατηγορουμένου, να εισφέρουμε στοιχεία και μάρτυρες για λογαριασμό της οικογένειας των κοριτσιών του θύματος αλλά και του αδερφού της προκειμένου να υποστηριχθεί κατηγορία και να εισφέρουμε στοιχεία για την παραδειγματική τιμωρία του κατηγορουμένου. Η θέση δική μας είναι ότι πρόκειται για μία ανθρωποκτονία από πρόθεση για ένα έγκλημα προσχεδιασμένο.

Ο κατηγορούμενος γνώριζε την διαδρομή του θύματος, γνώριζε τι ώρα σχολάει από την εργασία της, την περίμενε από τις 8 το απόγευμα. Λίγο μετά τις οκτώ όταν η γυναίκα αυτή έφτασε στο σπίτι της και μπήκε στην αυλόπορτα, της επιτέθηκε πυροβολώντας την. Η ιατροδικαστική έκθεση είναι ενδεικτική και μάρτυρα την ανθρωποκτονία από πρόθεση δεδομένου ότι ο θάνατός της επήλθε συνέπεια των κακώσεων κεφαλής και θώρακος. Την πυροβόλησε στο κεφάλι με χτυπήματα τα οποία γνώριζε ότι θα προκαλέσουν το θάνατο της» ανέφερε η κ. Παναγοπούλου.

Να αποδοθεί δικαιοσύνη για την μητέρα της ζήτησε η μια από τις κόρες της 64χρονης, λέγοντας: «Εμείς θέλουμε δικαιοσύνη για τη μάνα μας. Είμαστε εδώ γιατί είμαστε η φωνή της μάνας μας και θέλουμε να νικήσουμε. Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα όλα τα χρόνια. Η μάνα μου έφυγε άδικα».

Ξεσπώντας σε λυγμούς ο αδελφός της δολοφονηθείσας είπε πως: «Ήταν ένας άγγελος η αδερφή μου. Ζητάμε την παραδειγματική του τιμωρία. Τίποτε άλλο. Για την ψυχή της και μόνο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA