Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο «μικροσκόπιο» της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), έχει μπει η κίνηση του γνωστού επιχειρηματία, Βασίλη Χήτου, γνωστού και ως «Mr. Zagori», να προσγειωθεί με το ελικόπτερό του σε παραλία της Μυκόνου, σε πολύ μικρή, μάλιστα, απόσταση από beach bar και ξαπλώστρες, που ήταν γεμάτες με κόσμο. Ήδη η ΥΠΑ έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό προκειμένου να διαπιστώσει εάν υπάρχουν «παραβάσεις των εγκεκριμένων διαδικασιών στην συγκεκριμένη πτήση» και αν κάτι τέτοιο αποδειχθεί ότι ισχύει τότε θα επιβληθούν οι κυρώσεις που προβλέπει ο νόμος.

Διαβάστε ακόμη: Κορονοπάρτι στη Μύκονο: «Πληρώστε, αφήστε κινητό στην είσοδο και ξεσαλώστε» η εντολή από τους «κράχτες»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό με την προσγείωση ελικοπτέρου στις 5-6-2021 στην παραλία Πάνορμος της Μυκόνου. Αν διαπιστωθούν παραβάσεις των εγκεκριμένων διαδικασιών στην συγκεκριμένη πτήση η ΥΠΑ θα επιβάλει τις προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις».

Το περιστατικό με την προσγείωση του ελικοπτέρου σε παραλία της Μυκόνου έγινε το πρωί του περασμένου Σαββάτου. Σύμφωνα με το protothema.gr, ο αντιπρόεδρος της εταιρείας ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ στο εργοστάσιο της οποίας εμφιαλώνεται το φυσικό μεταλλικό νερό «Ζαγόρι» είναι ο πιλότος και ιδιοκτήτης του ελικοπτέρου που προσγειώθηκε σε παραλία της Μυκόνου. Στο ελικόπτερο εκτός από τον ίδιο τον εφοπλιστή επέβαινε και ένας φίλος του.

Mr Zagori: «Δεν θέλαμε να κάνουμε σόου»

«Δεν είχαμε σκοπό να κάνουμε σόου, ούτε ανάγκη το είχαμε. Μας υπέδειξαν ένα σημείο προσγείωσης, ήμασταν στο σημείο, το είδαμε ότι ήταν καθαρό και όχι επικίνδυνο και έτσι κάναμε την πιο γρήγορη προσέγγιση για να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επιχειρηματίας, ο οποίος δηλώνει ενοχλημένος από την έκταση που έλαβε το θέμα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το υπουργείο Μεταφορών διενεργεί έρευνα για την προσγείωση του ελικοπτέρου σε παραλία της Μυκόνου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA