Μενού
  • Α-
  • Α+

Απίστευτη αγριότητα επέδειξαν δύο διαρρήκτες που εισέβαλαν τα ξημερώματα σε μονοκατοικία στο Ιλιον. Οι δράστες, δεν δίστασαν να βασανίσουν την αιωνόβια ιδιοκτήτρια της οικίας, χτυπώντας την στο πρόσωπο και το σώμα για να τους υποδείξει πού έκρυβε το χρηματοκιβώτιο.

Διαβάστε ακόμη: Δολοφονία στη Ζάκυνθο: Ευφάνταστα άλλοθι από τους δύο φερόμενους ως εκτελεστές

Ακούγοντας την ηλικιωμένη να εκλιπαρεί για βοήθεια, η οικιακή βοηθός, που ήταν στον κάτω όροφο, ανέβηκε να δει τι ακριβώς συμβαίνει, με αποτέλεσμα να δεχτεί κι αυτή τα βάναυσα χτυπήματα των ληστών.

Οι δράστες χτυπούσαν την γεννηθείσα το 1921 σε πρόσωπο και σώμα για να τους δείξει πού ήταν το χρηματοκιβώτιο, την βασάνισαν για αρκετή ώρα, την ώρα που χτυπούσαν ανελέητα και την οικιακή βοηθό.

Τελικά η ηλικιωμένη τους υπέδειξε το σημείο που βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο, ενώ φεύγοντας πήραν τα χρυσαφικά και το πορτοφόλι της γυναίκας. Η άτυχη ηλικιωμένη διακομίσθηκε σε πολύ άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο, ενώ η Αστυνομία αναζητά υλικό από κάμερες ασφαλείας της γύρω περιοχής και πιθανούς μάρτυρες για να φτάσει στα ίχνη των ληστών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA