Μενού
  • Α-
  • Α+

Παρά τις φήμες ότι ο Τούρκος αρχιμαφιόζος, Σεντάτ Πεκέρ, τα βρήκε εν τέλει με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, φαίνεται πως ο πρώτος αναμένεται να αποκαλύψει ότι ο ο πανίσχυρος Τούρκος επιχειρηματίας Ντεμιρορέν και κάτοχος των μεγαλύτερων ΜΜΕ στην Τουρκία, σφετερίστηκε  περιουσίες των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης. 

Διαβάστε ακόμη: Τσαβούσογλου: Δείχνει αδυναμία της Ελλάδας το ότι φέρνει τα ελληνοτουρκικά προβλήματα στην Ευρώπη

Τουλάχιστον αυτό προανήγγειλε ο ίδιος μέσω Twitter λέγοντας ότι θα κυκλοφορήσει το νέο βίντεο με τις σχετικές αποκαλύψεις.Ο αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ αποκάλυψε την Τετάρτη ότι αναγκάστηκε να αλλάξει τόπο διαμονής, επειδή δέχθηκε επίθεση στο ξενοδοχείο όπου διέμενε με την οικογένειά του. Ο ίδιος ο Πεκέρ ισχυρίζεται ότι οι εχθροί του, ο Σουλεϊμάν Σοϊλού και ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Μεχμέτ Αγάρ, ήρθαν σε επαφή με Αλβανούς, Σέρβους και Ρώσους δολοφόνους για να τον σκοτώσουν. Ο αρχιμαφιόζος ανακοίνωσε ότι τα νέα βίντεό του ενδέχεται να καθυστερήσουν επειδή βρίσκεται σε μετακίνηση.

Ο αρχιμαφιόζος που έχει γίνει ο «εφιάλτης» του Ταγίπ Ερντογάν λόγω των αποκαλύψεών του, ανακοίνωσε ότι θα μετακινηθεί από το σημείο όπου βρίσκεται - πιθανόν στο Ντουμπάι- και επειδή το ταξίδι του θα είναι μεγάλης διάρκειας ενδέχεται να καθυστερήσει το νέο του βίντεο. Ο Πεκέρ έχει επίσης απειλήσει με αποκαλύψεις για τον Μπεράτ αλ Μπαϊράκ γαμπρό του Ερντογάν και πρώην υπουργό Οικονομικών της Τουρκίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA