Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη έρευνα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., καθώς διαπιστώθηκε ότι έχουν «εξαφανιστεί» 6 ασύρματοι ψηφιακής τεχνολογίας από το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας. Όλα ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 2020, όταν άλλαξε ο διαχειριστής υλικού του Α.Τ. Ομονοίας και όπως προβλέπει ο κανονισμός γίνεται παράδοση - παραλαβή - καταμέτρηση του υλικού (σ.σ. οπλισμός, αλεξίσφαιρα, ασύρματοι, σφαίρες κ.ά.). Εκεί διαπιστώθηκε από τον νέο διαχειριστή ότι λείπουν έξι ασύρματοι ψηφιακής τεχνολογίας και άμεσα ενημερώνεται ο διοικητής της Υπηρεσίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα τέλη Ιανουαρίου του 2021 γίνεται έγγραφη αναφορά στη ΓΑΔΑ, ενώ πριν από μερικές ημέρες οι Αδιάφθοροι (σ.σ. οι Εσωτερικές Υποθέσεις) πραγματοποιούν «έφοδο» στο Α.Τ. Ομονοίας για να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί. Μάλιστα, εκφράζονται ανησυχίες ότι οι ψηφιακής τεχνολογίας ασύρματοι δεν πρόκειται να βρεθούν, ενώ κανείς δεν μπορεί με βεβαιότητα να πει πότε ακριβώς χάθηκαν και σε τι χέρια έπεσαν. 

Κι όλα αυτά, λίγες μόλις ημέρες μετά την αποκάλυψη «ενοικίασης» ασυρμάτου τύπου Sepura σε σπείρα Ρομά –από μεσάζοντα- με αντίτιμο 2.000 ευρώ που κατέληγε στην τσέπη 30χρονου αστυνομικού, Α.Τ. των νοτίων προαστίων της Αττικής. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA