Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Παναγιωτάκης κατά Χίου: Η ανοχή μας επιτρέπει την διαιώνιση αυτού του αίσχους - Αναλαμβάνω πρωτοβουλίες

Κινήσεις για τη δυσφήμισή του από τον εκδότη Στέφανο Χίο αναμένεται να κάνει ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Action24, Διονύσης Παναγιωτάκης

Ο εκδότης Διονύσης Παναγιωτάκης (Πηγή: Eurokinissi)
Ο εκδότης Διονύσης Παναγιωτάκης (Πηγή: Eurokinissi)

Σε δράσεις απέναντι στον εκδότη Στέφανο Χίο αναμένεται να προχωρήσει ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Action24, Διονύσης Παναγιωτάκης. Σε παρέμβασή του στον σταθμό και την εκπομπή BrainStorming ο Διονύσης Παναγιωτάκης τόνισε πως «δεν θα κάνει ανεκτή τη λάσπη και το βούρκο του Στέφανου Χίου». Ξεκαθάρισε δε πως θα συνεργαστεί με όλους τους θεσμικούς παράγοντες για να γίνει η προστασία άμεση και αποτελεσματική.

«Δεν ανέχομαι τη λάσπη και το βούρκο του Στέφανου Χίου. Η ανοχή όλων μας επιτρέπει την διαιώνιση αυτού του αίσχους. Θα προσπαθήσω να 'ξυπνήσω' όλους όσοι που συκοφαντήθηκαν και έμειναν σιωπηλοί. Θα συνεργαστούμε με τους θεσμικούς παράγοντές για να γίνει η προστασία άμεση και αποτελεσματική», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Παναγιωτάκης.

Στην εκπομπή παρενέβη και η δικηγόρος του Διονύση Παναγιωτάκη, Χριστίνα Παναγουλέα η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η προστασία απέναντι στην διαπόμπευση δεν είναι μόνο νομική υποχρέωση αλλά και αξίωση Δημοκρατίας. Ευτυχώς το δίκαιο βρίσκει πάντα δρόμους να επιβληθεί, αρκεί να το πας μέχρι τέλους» Έκανε δε λόγο και για «θεσμικό εκσυγχρονισμό, ο οποίος είναι αναγκαίος για να αντιμετωπιστούν τέτοια φαινόμενα παρακμής».

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Στέφανος Χίος #Εκδότης