Μενού
  • Α-
  • Α+

Μόλις 26 ετών ήταν το θύμα της κακοκαιρίας το απόγευμα του Σαββάτου στην Πολίχνη στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το voria.gr, μετά από έλεγχο της ΕΛΑΣ διαπιστώθηκε ότι το ΙΧ είναι δικό του. Ο νεαρός εντοπίστηκε, εκτός του οχήματος του, στη συμβολή των οδών Μυτιλήνης και Καλλικράτους, κοντά στο στρατόπεδο Καρατάσου, όπου στο σημείο υπάρχει ρέμα, το οποίο είχε υπερχειλίσει μετά την ισχυρή καταιγίδα το μεσημέρι του Σαββάτου. Διασώστες του ΕΚΑΒ έκαναν προσπάθειες ανάνηψης, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

«Όταν άρχισαν κάπως να υποχωρούν τα νερά από το φουσκωμένο ρέμα, είδαμε έναν άνθρωπο να βρίσκεται μέσα στις λάσπες και τα χόρτα, πλησιάσαμε, τον ανασύραμε, δώσαμε τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο ήταν ήδη νεκρός», δήλωσε  ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του δήμου Παύλου Μελά Σάκης Λαζαρίδης.

Παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά 

O άνδρας, ο οποίος είχε παρασυρθεί με το αυτοκίνητό του από ορμητικά νερά στην Πολίχνη είχε εντοπιστεί λίγη ώρα μετά νεκρός. Το τραγικό συμβάν έγινε σε ρέμα που πλημμύρισε στη διάρκεια της σφοδρής νεροποντής η οποία έπληξε μετά το μεσημέρι του Σαββάτου (12/6) την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης

Πλημμύρισαν Σταυρούπολη και Πολίχνη

Οι ισχυρές βροχές προκάλεσαν πλημμύρες και σοβαρά προβλήματα σε Σταυρούπολη και Πολίχνη, καθώς δρόμοι έγιναν ποτάμια, αμάξια παρασύρθηκαν, μαγαζιά πλημμύρισαν

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA