Μενού
  • Α-
  • Α+

Επ’ αυτοφώρω εντοπίστηκε ένας 19χρονος από το Πακιστάν να αυτοϊκανοποιείται στη θέα ενός ανήλικου κοριτσιού στην περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας. Τον 19χρονο εντόπισε ο πατέρας της κοπέλας, ο οποίος ειδοποίησε την Άμεση Δράση και αφού τον ακινητοποίησε, τον παρέδωσε στους αστυνομικούς.

Διαβάστε ακόμη: Βόρεια προάστια: 17χρονοι εισέβαλαν σε σπίτι 15χρονου για οφειλή 50 ευρώ!

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό συνέβη αργά το απόγευμα του Σαββάτου, με τον 19χρονο να έχει κρυφτεί πίσω από θάμνο απέναντι από το σπίτι της οικογένειας και να παρατηρεί το ανήλικο κορίτσι που εκείνη τη στιγμή ήταν στο μπαλκόνι.

Ο πατέρας της κοπέλας κατέβηκε στο γκαράζ για να κάνει κάποια δουλειά και παρατήρησε τον άνδρα να κοιτάει προς το σπίτι του, ενώ όταν αντιλήφθηκε τι συνέβη ζήτησε από τη σύζυγο του να ειδοποιήσει την ΕΛ.ΑΣ. και όρμησε στον νεαρό Πακιστανό.

Σε ελάχιστα λεπτά έφτασε στο σημείο περιπολικό της Άμεσης Δράσης, πέρασε χειροπέδες στον 19χρονο ο οποίος οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Σαρωνικού και σήμερα θα περάσει εισαγγελέα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA