Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Ανδρέας Παπανδρέου: Για 5.000 ευρώ στο «σφυρί» μπομπονιέρα από τον γάμο του με τη Δήμητρα Λιάνη

Το προσφερόμενο ποσό για την απόκτηση της μπουμπουνιέρας από τον γάμο του Ανδρέα Παπανδρέου με τη Δήμητρα Λιάνη ήδη φτάνει τα 9.990 ευρώ και είναι μόνο μία εβδομάδα στον «αέρα» για πώληση!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου με τη Δήμητρα Λιάνη (πηγή: Eurokinissi)
Ο Ανδρέας Παπανδρέου με τη Δήμητρα Λιάνη (πηγή: Eurokinissi)

Στο... σφυρί έχει βγει αναμνηστική μπομπονιέρα από τον γάμο του Ανδρέα Παπανδρέου με τη Δήμητρα Λιάνη. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει κάτοικος από το Ηράκλειο, η δημοπρασία αφορά ένα γαμήλιο κουτί με τα ονόματα των νιόπαντρων «Ανδρέας - Δήμητρα». Το κουτί είναι από πολύ γνωστό οίκο της Αθήνας και δημοπρατείται με όλα τα συνοδευτικά του (σφραγίδες, ενθυμήματα κ.λπ.), που διαφημίζεται από τον συγκεκριμένο ιστοχώρο με χορηγούμενη διαφήμιση στο Facebook και μάλιστα διευκρινίζεται ότι υπόκειται και σε δημοπρασία!

Μάλιστα, υπάρχουν τρεις προσφορές από επίδοξους αγοραστές εν είδει δημοπρασίας, που δείχνουν ότι το ενδιαφέρον για την μπομπονιέρα είναι τόσο μεγάλο, που οι προσφορές που δίνονται έχουν ανέλθει στο διπλάσιο ύψος της αρχικής τιμής πώλησης, προφανώς λόγω της συλλεκτικής αξίας του αντικειμένου. Για παράδειγμα, το προσφερόμενο ποσό για την απόκτηση του αντικειμένου από χρήστες του Διαδικτύου ήδη φτάνει τα 9.990 ευρώ και είναι μόνο μία εβδομάδα στον «αέρα» για πώληση! Οι προσφορές για αγορά του αντικειμένου έναντι 9.990 εμφανίζονται στον ιστοχώρο να είναι τρεις.

Image

Μάλιστα, το αντικείμενο φαίνεται ότι αποκτά ακόμη μεγαλύτερη συλλεκτική αξία καθώς ο πωλητής αποκαλύπτει στο κείμενο της αγγελίας του ότι είναι «κειμήλιο από τον ίδιο τον Ανδρέα Παπανδρέου». Το γαμήλιο αντικείμενο περιήλθε στην κατοχή του όχι μέσω τρίτου προσώπου, αλλά αφήνει να εννοηθεί ότι του προσφέρθηκε από τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, όμως δεν αποκαλύπτει αν το έλαβε ως προσκεκλημένος στη γαμήλια τελετή ή σε δεύτερο χρόνο.

Image
Η μπουμπουνιέρα

Πηγή: neakriti.gr

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Δημοπρασία #Ανδρέας Παπανδρέου

Best of Internet