Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο... σφυρί έχει βγει αναμνηστική μπομπονιέρα από τον γάμο του Ανδρέα Παπανδρέου με τη Δήμητρα Λιάνη. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει κάτοικος από το Ηράκλειο, η δημοπρασία αφορά ένα γαμήλιο κουτί με τα ονόματα των νιόπαντρων «Ανδρέας - Δήμητρα». Το κουτί είναι από πολύ γνωστό οίκο της Αθήνας και δημοπρατείται με όλα τα συνοδευτικά του (σφραγίδες, ενθυμήματα κ.λπ.), που διαφημίζεται από τον συγκεκριμένο ιστοχώρο με χορηγούμενη διαφήμιση στο Facebook και μάλιστα διευκρινίζεται ότι υπόκειται και σε δημοπρασία!

Μάλιστα, υπάρχουν τρεις προσφορές από επίδοξους αγοραστές εν είδει δημοπρασίας, που δείχνουν ότι το ενδιαφέρον για την μπομπονιέρα είναι τόσο μεγάλο, που οι προσφορές που δίνονται έχουν ανέλθει στο διπλάσιο ύψος της αρχικής τιμής πώλησης, προφανώς λόγω της συλλεκτικής αξίας του αντικειμένου. Για παράδειγμα, το προσφερόμενο ποσό για την απόκτηση του αντικειμένου από χρήστες του Διαδικτύου ήδη φτάνει τα 9.990 ευρώ και είναι μόνο μία εβδομάδα στον «αέρα» για πώληση! Οι προσφορές για αγορά του αντικειμένου έναντι 9.990 εμφανίζονται στον ιστοχώρο να είναι τρεις.

Μάλιστα, το αντικείμενο φαίνεται ότι αποκτά ακόμη μεγαλύτερη συλλεκτική αξία καθώς ο πωλητής αποκαλύπτει στο κείμενο της αγγελίας του ότι είναι «κειμήλιο από τον ίδιο τον Ανδρέα Παπανδρέου». Το γαμήλιο αντικείμενο περιήλθε στην κατοχή του όχι μέσω τρίτου προσώπου, αλλά αφήνει να εννοηθεί ότι του προσφέρθηκε από τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, όμως δεν αποκαλύπτει αν το έλαβε ως προσκεκλημένος στη γαμήλια τελετή ή σε δεύτερο χρόνο.

Πηγή: neakriti.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA