Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύο σεσημασμένοι που συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας, φέρονται να είναι οι δράστες της διάρρηξης στο γραφείο του πρώην υπουργού, Ευκλείδη Τσακαλώτου, στο κέντρο της Αθήνας

Διαβάστε ακόμη: Διάρρηξη στην πολυκατοικία που στεγάζεται το γραφείο του Τσακαλώτου - Διέλυσαν και τις κάσες

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 22χρονο γιο δικηγόρου ο οποίος είναι παλιός γνώριμος της αστυνομίας και ένας 18χρονος φίλος του. Ο 22χρονος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα, αν και είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών για παρόμοια αδικήματα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Ο νεαρός φέρεται να επέδειξε καλή συμπεριφορά στις φυλακές, σπουδάζοντας παράλληλα στο πανεπιστήμιο και αποφυλακίστηκε. 

Μετά την αποφυλάκισή του ωστόσο επανήλθε στην παρανομία. Η σύλληψή του έγινε χθες στη μια τα ξημερώματα όπου αστυνομικοί τον έπιασαν με τον συνεργό του σε πολυκατοικία της οδού Γενναδίου. Η υπόθεση διαβιβάστηκε στο τμήμα διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής και εξετάζεται αν ο εν λόγω «ποντικός» κρύβεται πίσω από το χτύπημα στο γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA