Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο επίκεντρο της διεθνούς τουριστικής προβολής από το BBC είναι η Μήλος. Μάλιστα, ο δήμαρχος του νησιού, Μανώλης Μικέλης, αναφέρει ότι είναι σημαντικές οι ροές των τουριστών. Στο αφιέρωμα του BBC αναφέρεται, μάλιστα, ότι η Μήλος βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα εμβολιασμού κατά του κορονοϊού

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα ελληνικά νησιά θέλουν να προσελκύσουν τουρίστες και φέτος το καλοκαίρι, εμβολιάζοντας όλους τους κατοίκους, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του BBC, το οποίο εστιάζει και στον στόχο της επιχείρησης «Γαλάζια Ελευθερία» που είναι, όπως λέει, να μετατρέψει τα νησιά της χώρας σε ταξιδιωτικούς προορισμούς Covid-free.

Στην παρέμβασή του ο δήμαρχος Μήλου αναφέρει ότι το νησί της Αφροδίτης είναι πανέτοιμο για τη φετινή τουριστική σεζόν και ήδη έχει σημαντικές ροές τόσο από το εγχώριο όσο και από το διεθνές τουριστικό στερέωμα. Παραμένοντας στο μέτωπο των δημοσιεύσεων για τη Μήλο και η δημόσια τηλεόραση ΝΗΚ της Ιαπωνίας, που επίσης είχε φιλοξενηθεί στο νησί, όπως τονίζεται.

Στο μεταξύ, γνωστός τραγουδιστής της Ουκρανίας γύρισε video clip στα Μανδράκια της Μήλου. Επίσης, έχουν ήδη ολοκληρωθεί τα γυρίσματα της εκπομπής του Mega «My Greece». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA