Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Καταγγελία στο νοσοκομείο «Σωτηρία»: Εργαζόμενος έβαλε κάμερες στα αποδυτήρια του προσωπικού

Την καταγγελία ότι εργαζόμενος στο «Σωτηρία» έβαλε κάμερες σε αποδυτήρια όπου αλλάζουν νοσηλεύτριες, έκανε ένας άλλος εργαζόμενος

Νοσοκομείο Σωτηρία (Πηγή: Eurokinissi)
Νοσοκομείο Σωτηρία (Πηγή: Eurokinissi)

Την απίστευτη καταγγελία ότι παρακολουθούνται με κάμερα οι χώροι όπου αλλάζει το νοσηλευτικό προσωπικό από κάποιον εργαζόμενο, έκανε άλλος υπάλληλος του νοσοκομείου Σωτηρία. Mετά την καταγγελία αυτή, οι νοσηλεύτριες ανησυχούν μήπως εχουν καταγραφεί όταν άλλαζαν τα ρούχα της βάρδιας. Η καταγγελία παρουσιάστηκε στον τηλεοπτικό σταθμo Mega όπου και μίλησε  ο Κώστας Κουτρουμάνος, πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου.

Όπως είπε, δεχτήκαμε καταγγελία από εργαζόμενο, πρώην συνδικαλιστή μάλιστα, που μας ανέφερε ότι είχαν στηθεί στην κλινική και παρακολουθούσαν εργαζομένους. «Προσπαθήσαμε πολύ να μας αποκαλύψει το όνομα. Ο ίδιος ανέφερε ότι θα προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες» είπε. Ερωτηθείς μάλιστα γιατί δεν προέβη ο Σύλλογος των εργαζομένων στις απαραίτητες ενέργειες, να στείλει δηλαδή το θεμα στη Δικαιοσύνη, δεδομένου ότι έγινε και επώνυμα η καταγγελία, είπε ότι είναι λεπτή η θέση του Συλλόγου και ότι ο καταγγέλλων δεσμεύτηκε ότι θα κάνει εκείνος νομικές ενέργειες. 

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Νοσοκομείο #καταγγελία