Μενού
  • Α-
  • Α+

Με ηρεμία και χωρίς επεισόδια ολοκληρώθηκε η μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση που έγινε εχτές Τετάρτη 16 Ιουνίου στο Σύνταγμα, με τη συμμετοχή χιλιάδων εργαζομένων. Το πλήθος του κόσμου συγκεντρώθηκε μπροστά από τη Βουλή προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για το νέο Εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης και αποχώρησε στις 20:30. Απ' ότι φαίνεται όμως κάποιοι είχαν άλλα σχέδια διότι είχαν σκοπό να διαταράξουν το ήρεμο κλίμα της συγκέντρωσης. Αυτό προκύπτει από το πλήθος αχρησιμοποίητων σπασμένων μολότοφ που βρέθηκαν στην είσοδο του Μετρό στο Σύνταγμα μπροστά από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Διαβάστε ακόμη: Απεργία για το εργασιακό νομοσχέδιο: Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του Reader.gr οι άγνωστοι πέταξαν τις μολότοφ στην κλειστή είσοδο του μετρό, χωρίς να τις ανάψουν. Σύμφωνα με μαρτυρίες κάποια στιγμή γύρω στις 19:00 ακούστηκαν ήχοι σπασίματος γυαλιών από το σημείο της εισόδου. Οι άγνωστοι ξεκίνησαν να πετούν τις μολότοφ δίχως να τις έχουν ανάψει καθώς δεν τις χρησιμοποίησαν και ίσως θέλησαν να τις «ξεφορτωθούν». Οι ίδιες μαρτυρίες κάνουν λόγο ότι η μυρωδιά του εύφλεκτου υλικού στις σκάλες του σταθμού ήταν έντονη.

Δείτε τις φωτογραφίες

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA