Μενού
  • Α-
  • Α+

Η δοκιμασία των γονιών της δολοφονημένης Καρολάιν συνεχίζεται. Λίγες ώρες αφότου ο καθ' ομολογία δολοφόνος σύζυγός της, παρηγορούσε τη μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας, προσπαθούν να ξεπεράσουν το σοκ.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, το πρωί της Παρασκευής 18 Ιουνίου, μία ημέρα μετά την ομολογία του πιλότου για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ο αδερφός του βρέθηκε στο σπίτι των γονιών της Καρολάιν, στην Αλόννησο, σε μία προσπάθεια να σταθεί δίπλα τους, σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή. Πρόκειται και για την μοναδική κίνηση από την πλευρά της οικογένειας του πιλότου, που δεν έχει αντιδράσει στις τελευταίες εξελίξεις. 

Διαβάστε επίσης: Γλυκά Νερά: «Αντέγραψε όσα είπα για τη ληστεία στο Αλεποχώρι, τον θεωρούσαμε γιο μας» - Τι δηλώνει ο εκπαιδευτής του πιλότου

Συγκλονισμένοι είναι και οι γείτονες του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά αλλά και της οικογένειας του πιλότου στην Αγία Παρασκευή, μετά την κυνική ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της Καρολάιν. 

Σύμφωνα με το OPEN, o 32χρονος πιλότος μιλούσε με θέρμη για την σύζυγό του. «Τα παιδιά τα ήξερα, και την Καρολάιν και τον Μπάμπη. Σχεδόν μέρα παρά μέρα τους έβλεπα γιατί έχω ένα οικόπεδο και περνούσα μπροστά από το σπίτι τους. Αλλά και αυτοί έβγαιναν βόλτα με το παιδάκι τους και τους χαιρετούσα. Περνούσαν τον δρόμο, τους έβλεπα και τους χαιρετούσα», σημειώνει ο κ. Νίκος. 

«Δεν ξέρεις πίσω από την πόρτα του άλλου τι γίνεται. Είναι συγκλονισμένη, όχι μόνο η γειτονιά και όλη η Ελλάδα. Η γειτονιά περισσότερο, εμείς τον ξέρουμε. Τον είδα δύο φορές μετά τη δολοφονία και δεν του μίλησα για να μην τον στεναχωρήσω τον άνθρωπο», είπε γείτονας του ζευγαριού στον ΑΝΤ1. 

«Κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη, είναι εξωφρενικό, όποιος θα μπορούσε να σκεφτεί κάτι τέτοιο ήταν έξω από κάθε πιθανότητα. Κυκλοφορούσε αυτός ο άνθρωπος, δεν τον είχα εντοπίσει το προηγούμενο διάστημα, ήξερα τη σύζυγό του γιατί είχε ένα σκυλάκι και το έβγαζε βόλτα, έχω και εγώ σκύλους και γάβγιζαν μεταξύ τους», είπε ο κ. Δημήτρης, γείτονας του ζευγαριού στον ΑΝΤ1. «Δεν έχει ξανασυμβεί αυτό το πράγμα. Αυτό το παιδάκι τι θα γίνει; Θα το αφήσουν σε αυτό τον άνθρωπο; Πως έφτιαξε αυτή την ιστορία, τι ηθοποιία είναι αυτή; Έχω περάσει τα 70 και δεν έχω δει τέτοιο πράγμα», τόνισε. 

Ο κ. Δημήτρης είχε δει τον Μπάμπη στο δρόμο και δεν του μίλησε γιατί «αισθανόμουν μερικώς υπεύθυνος για την κατάσταση, πριν από 4 χρόνια είχε γίνει μία δολοφονία από την άλλη μεριά των Γλυκών Νερών. Είχαμε μικροκλοπές, εμένα είχαν μπει στην αυλή και έκλεψαν ένα ποδήλατο. Αυτά είναι αστεία πράγματα, δεν είμαι παιδάκι είμαι μεγάλος άνθρωπος και ειλικρινά τέτοιο πράγμα...Δεν ξεπερνάει απλώς τη σκέψη, δεν είναι απλώς ηθικός καταδικαστέο, μιλάμε για πράξεις που δεν έχουν ξαναγίνει. Το ζώο τι του έφταιγε; Το παιδάκι αυτό δεν θα μάθει ότι ο πατέρας σκότωσε τη μάνα του; Το παιδάκι το είχε αγκαλιά και το έσερνε στο νησί την ημέρα που πήγε στην κηδεία». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA