Μενού
  • Α-
  • Α+

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της στυγνής δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον 32χρονο σύζυγό της στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Τις τελευταίες 40 μέρες, από το μοιραίο βράδυ της 10ης Μαΐου, ο 32χρονος πιλότος έπαιζε θέατρο, στήνοντας, μάλιστα, ένα σκηνικό για να πείσει τους αστυνομικούς ότι ληστές μπήκαν στο σπίτι του ζευγαριού και σκότωσαν τη σύζυγό του. 

Διαβάστε ακόμη: Ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ. για τα Γλυκά Νερά: Βήμα βήμα πώς έγινε η εξιχνίαση της δολοφονίας της Καρολάιν

Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά που έρχονται συνεχώς στη δημοσιότητα αποδεικνύουν ότι το ζευγάρι είχε προστιβές, με αποτέλεσμα ο πιλότος να σκοτώσει την 20χρονη Καρολάιν. 

Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν ήθελε να ξεφύγει

Η Καρολάιν, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν έρθει στη δημοσιότητα, ήθελε να φύγει από το σπίτι στα Γλυκά Νερά. Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι το τελευταίο βράδυ πριν από τη στυγερή δολοφονία η Καρολάιν έψαχνε ξενοδοχείο στην Αθήνα για να φύγει με το μωρό της από το σπίτι.

Το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι φαίνεται να είχε έντονους καυγάδες. Η 20χρονη φαίνεται να είχε ενημερώσει τον σύζυγό της ότι ήθελε να χωρίσουν και ήταν αποφασισμένη να φύγει από το σπίτι.  

Οι καυγάδες μεταξύ του ζευγαριού φαίνεται να ήταν έντονοι το τελευταίο διάστημα. Η Καρολάιν, φέρεται να είχε ενημερώσει τον σύζυγο πως ήθελε να τον χωρίσει και ήταν αποφασισμένη να φύγει μαζί με το παιδί γι αυτό και έψαχνε για ξενοδοχείο στο κινητό της. Το τελευταίο βράδυ είχαν και έναν έντονο καυγά και αντάλλαξαν μηνύματα με εκείνη να τον αποκαλεί «Stupid». 

Τα μηνύματα που αντάλλαξαν την μοιραία νύχτα

Η Καρολάιν φέρεται να αντάλλαξε κάποια μηνύματα με τον σύζυγό της, τη νύχτα της δολοφονίας της, ενώ βρισκόταν στη σοφίτα και ο 32χρονος στο υπόγειο. Οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους στοιχεία από το κινητό τηλέφωνο της 20χρονης, όπου τα μεσάνυχτα της μοιραίας νύχτας διαφαίνεται ότι ίσως είχε  καυγαδίσει με τον σύζυγό της. Η ΕΛ.ΑΣ φέρεται να διερευνά τι ακριβώς συνέβη.

Στα SMS υπάρχει φρασεολογία που παραπέμπει σε προστριβή, ενώ οι χαρακτηρισμοί είναι στα αγγλικά. Μάλιστα, μία από τις λέξεις-επίθετα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν το «stupid».

Τα μηνύματα φέρεται να τα αντάλλαξαν, την ώρα που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εμφανίστηκε από την κάμερα ασφαλείας στο ισόγειο του σπιτιού τους, με το μωρό αγκαλιά. 

Τι είπε ο συζυγοκτόνος στους αστυνομικούς

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στους αστυνομικούς το άγριο έγκλημα. Απέδωσε την πράξη του σε βρασμό ψυχής μετά από τσακωμό που είχαν με την Καρολάιν Κράουτς.

Ο ίδιος, ισχυρίστηκε ότι είχαν συχνά έντονους καβγάδες. Και εκείνη τη μέρα είχε έντονο καβγά μαζί της και του ζήτησε να πάρει το μωρό και να πάει να κοιμηθεί στο ισόγειο, όπως και έκανε. Εκείνη κοιμήθηκε μόνη στη σοφίτα. Κάποια στιγμή, όπως ό ίδιος ισχυρίζεται ξύπνησε και ανέβηκε στη σοφίτα.

Έβαλε το μωρό στην κούνια και έπεσε να κοιμηθεί δίπλα. Τότε εκείνη ξύπνησε και συνέχισαν τον καβγά. Όταν του ζήτησε να φύγει από το σπίτι, τότε είπε πώς έχασε την ψυχραμία του και την έπνιξε πιέζοντας το κεφάλι της στο μαξιλάρι.

Μετά ξεκίνησε να στήνει ένα σενάριο αντιγράφοντας αυτά που του είχε μεταφέρει παλαιότερα ο εκπαιδευτής του από δική του εμπειρία ληστείας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA