Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, πολιτεύτρια με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη και προπονήτρια τένις, είχε λανθασμένα εκφράσει την άποψή της ότι η Καρολάιν ήταν «ευτυχισμένη με τον σύζυγό της». Ένα 24ωρο μετά την ομολογία του 32χρονου πιλότου, ότι σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια την 20χρονη, η κυρία Λατινοπούλου αρνείται να αποδεχτεί ότι πρόκειται για μια ακόμα γυναικοκτονία που εκτυλίσσεται στην ελληνική κοινωνία.

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά - Λατινοπούλου: Η ανάρτηση που είχε κάνει για την «ευτυχισμένη σύζυγο» Καρολάιν

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να χρησιμοποιήσει και ρατσιστικό λόγο, καθώς χαρακτήρισε υποκριτές όσους χρησιμοποιούν τον εν λόγω όρο, επειδή στηρίζουν παράλληλα πρόσφυγες και μετανάστες που «στις μουσουλμανικές χώρες από όπου προέρχονται, οι γυναίκες είναι σε χειρότερη μοίρα και από ένα χρησιμοποιημένο σκαμπό». 

Συγκεκριμένα έγραψε: «Τολμάνε να μιλάνε περί "γυναικοκτονίας" αυτοί που είναι εργολαβικά υπέρ των λαθρομεταναστών που προέρχονται από μουσουλμανικές χώρες και που στην κουλτούρα τους οι γυναίκες εκεί είναι σε χειρότερη μοίρα και από ενα χρησιμοποιημένο σκαμπό. Βραχυκύκλωμα». 

https://twitter.com/latinopoulou/status/1405867422960209921?ref_src=twsrc^tfw

Τι είχε γράψει για την δολοφονία της Καρολάιν 

«Αν η Καρολάιν ήταν μαύρη, τοξικομανής, lgbtq κοινότητα, παραβατική κτλ, όλη η αριστερά θα ήταν σύμπασα στους δρόμους απαιτώντας σύλληψη των δραστών και δικαιοσύνη. Όμως για κακή του τύχη ήταν λευκή, παντρεμένη και ευτυχισμένη με τον σύζυγό της και το μωράκι της οπότε αφωνία. Λογικό», είχε γράψει δύο ημέρες μετά την δολοφονία της αδικοχαμένης 20χρονης η Θεσσαλονικιά πολιτεύτρια. Οι χρήστες του Twitter θυμήθηκαν την ανάρτησή της και την επανέφεραν στο προσκήνιο κάνοντάε την viral. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA