Μενού
  • Α-
  • Α+

Για 32 μέρες ήταν διασωληνωμένος ο πρώην ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων, νυν επικεφαλής των Οικολόγων στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης Μιχάλης Τρεμόπουλος που νόσησε με κορονοϊό και έχασε 25 κιλά. Σήμερα ο Μιχάλης Τρεμόπουλος είναι σε κέντρο αποκατάστασης. «Έχασα 25 κιλά. Ασκούμαι καθημερινά για να επανέλθω», λέει περιγράφοντας την κατάσταση της υγείας του.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο κ. Τρεμόπουλος  αντιμετώπισε την πιο δύσκολη μορφή Covid-19. «Αντιμετώπισα τριπλή πνευμονία, νεφρική ανεπάρκεια και άλλα πνευμοθωρακικά προβλήματα. Δεν υπάρχει πιο βαριά μορφή της ασθένειας. Το πάλεψα κι εγώ, το πάλεψαν και οι γιατροί»  είπε στο thestival.

«Θυμάμαι τα όνειρα»

Εντύπωση προκαλούν τα όσα λέει για το πως βίωσε τη φάση της καταστολής στην οποία βρισκόταν λόγω της διασωλήνωσης. Όσο ήμουν σε καταστολή είδα κάποια ποιοτικά όνειρα. Τα αποκαλώ έτσι γιατί ήταν άκρως ρεαλαστικά, με απίστευτες λεπτομέρειες. Νόμιζα πως ήταν πραγματικότητα. Εκτός αυτού, θυμάμαι έντονα την επικοινωνία με τους γιους μου και τη σύζυγό μου. Μου έλεγαν: Μπαμπά είμαστε μαζί σου, μη το βάζεις κάτω δήλωσε ο κ. Τρεμόπουλος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA