Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανοιχτά θα παραμείνουν τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ τη Δευτέρα 21 Ιουνίου, του Αγίου Πνεύματος. Το ωράριο των σούπερ μάρκετ έως τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, 21 Ιουνίου 2021, θα είναι το ίδιο με τις υπόλοιπες εργάσιμες μέρες.

Διαβάστε επίσης: Αγίου Πνεύματος 2021: Για ποιους είναι αργία - Πώς αμείβεται στον ιδιωτικό τομέα

Πιο συγκεκριμένα, το ωράριο των σούπερ μάρκετ μέχρι τη Δευτέρα 21 Ιουνίου και ώρα 06:00, όπως ορίζει η ΚΥΑ θα είναι το ίδιο με τις υπόλοιπες εργάσιμες μέρες. Δηλαδή θα υπάρχει η δυνατότητα στα καταστήματα τροφίμων να λειτουργούν από τις 07.00 το πρωί έως τις 22.30.

Ωστόσο, οι τράπεζες θα είναι κλειστές, ενώ τα φαρμακεία και τα πρατήρια υγρών καυσίμων θα λειτουργήσουν με το ωράριο που ισχύει σύμφωνα με τις ειδικές κατά περίπτωση διατάξεις.

Για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, ισχύει ό,τι ορίζει κάθε ιδιωτική επιχείρηση σε διάταξη ΣΣΕ, Κανονισμό Εργασίας της επιχείρησης, από επιχειρησιακή συνήθεια και έθιμο, κατά το οποίο παραμένει κλειστή την ημέρα αυτή. Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι εφόσον την ημέρα αυτή δεν εργαστούν, δεν θα έχουν καμία μείωση στον μισθό τους, ενώ όσοι αμείβονται με ημερομίσθιο, δικαιούνται να λάβουν το ημερομίσθιό τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA