Μενού
  • Α-
  • Α+

Προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 58χρονος που κατηγορείται για το άγριο έγκλημα στην Καλλιθέα Κατερίνης. Ο δράστης, ο οποίος φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του, χτύπησε και στη συνέχεια έδεσε τον 45χρονο κομμωτή από την Κατερίνη.

Διαβάστε ακόμη: Μέτσοβο: Νεκρός 37χρονος από κεραυνό

Στη συνέχεια, τον μετέφερε με το αυτοκίνητο του πίσω από τα κοιμητήρια στην Καλλιθέα Κατερίνης, όπου τον πυροβόλησε και στη συνέχεια του έβαλε φωτιά με εύφλεκτο υγρό. Ο δράστης απέδωσε σε προσωπικές διαφορές την πράξη του.

Ο δράστης αρχικά χτύπησε και έδεσε τον 45χρονο κομμωτή, με τον οποίο φαίνεται να είχαν προσωπικές διαφορές και στη συνέχεια τον μετέφερε στο κοιμητήριο όπου τον πυροβόλησε και έβαλε φωτιά ώστε να εξαφανίσει τα ίχνη του. Σύμφωνα με το thestival.gr, 58χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές Λάρισας.

Τι ισχυρίζεται ο πατέρας του θύματος

«Εύχομαι οι αρχές να κάνουν αυτό που πρέπει και να τιμωρηθεί ή ανάλογα όπως του αξίζει, γιατί ήταν πολύ απάνθρωπο» σημείωσε στον Ant1, συντετριμμένος, ο πατέρας του θύματος, προσθέτοντας πως «ο γιος μου είχε "καθαρίσει" (σ.σ. από ναρκωτικά), τελευταία δεν είχε προβλήματα».

Για τον 58χρονο ο πατέρας του θύματος τόνισε: «Μία φορά τον είχα δει πριν χρόνια, αλλά άκουγα ότι δεν είναι καλός τύπος. Πάντα δημιουργούσε προβλήματα στο χωριό. Παραπάνω δεν ήξερα γιατί δεν είχα πάρε - δώσε μαζί του» δήλωσε. Παράλληλα είπε πως «κάποιοι τύποι» έστελναν στον γιο του «εξαναγκάζοντας να διακινούν».

«Ο γιος μου ήταν στην Αυστραλία. Του άνοιξα και μαγαζί πριν λίγο καιρό και άρχισε να ανεβαίνει η δουλειά του. Και εκεί που πήγαιναν όλα καλά, συνέβη αυτό» είπε με δάκρυα στα μάτια. «Δευτέρα απόγευμα ήρθε, ήταν εντάξει. Πήγα το πρωί να τον ξυπνήσω και δεν ήταν εκεί...» πρόσθεσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA