Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο ένας εκ των δύο συνηγόρων υπεράσπισης του 32χρονου πιλότου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του, Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά,  στάθηκε αρχικά στο γεγονός ότι ο ίδιος όπως είπε ομολόγησε την πράξη του. «Θα μπορούσε να τα είχε αρνηθεί. Η πρόθεσή του ήταν να ομολογήσει».

Διαβάστε ακόμη: Υπόθεση Καρολάιν: Νύχτες με τον δολοφόνο μου - 10 οικογενειακά εγκλήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα

Ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης ανέφερε χαρακτηριστικά πως «δεν μπορούμε να μπούμε στην ψυχοσύνθεσή του, εξ’ αρχής ο ίδιος λέει ότι αυτό που σκεφτόταν ήταν το τέκνο του μετά την πράξη. Έχει αναλύσει όλα τα περιστατικά και πως κατέληξε το θύμα. Δεν είχε κίνητρο, δεν είχε προσχεδιάσει το οτιδήποτε». 

Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι «τα πραγματικά περιστατικά μπορεί να ήταν πολύ διαφορετικά.», σχολιάζοντας το πόρισμα της ιατροδικαστής. «Δεν πάει να κρυφτεί πίσω από νομικά παράθυρα ο εντολέας μου. Σε καμία περίπτωση ούτε το κίνητρο υπήρχε, ούτε είχε προσχεδιαστεί τίποτα. Δεν υπήρχε κανένας συνεργός.»

Ο Αλέξανδρος Παπαΐωαννίδης ανέφερε πως ο 33χρονος είναι συντετριμμένος είπε ότι «το συγγνώμη είναι η μικρότερη λέξη που μπορεί να εκφέρει».

«Συγγνώμη ζητά από τις δύο οικογένειες και προς όλους», διευκρίνισε.

«Τον είδα, δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. 37 ημέρες είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι ένας άνθρωπος που δεν έχει καμία σχέση με εγκληματικότητα, έγινε μια πράξη την οποία έχει αποδεχτεί.», ανέφερε.

«Η προμελέτη καταρρίπτεται από την ομολογία του. Υπάρχουν κι άλλα στοιχεία. Είναι πολύ πρώιμο το στάδιο. Μέχρι την Τρίτη θα έχουν συλλεχθεί τα στοιχεία για να απολογηθεί.», σημείωσε ενώ ερωτηθείς για το αν μπορεί να μεταφέρει κάτι από την επικοινωνία του με εκείνον, τόνισε: «Μπορώ να σας μεταφέρω την ειλικρινή μεταμέλειά του.»

«Δεν έχει χάσει την ιδιότητα του πατέρα»

«Δεν έχει χάσει την ιδιότητα του πατέρα κι έχει ειλικρινές ενδιαφέρον για το παιδί του», ισχυρίζεται ο δεύτερος δικηγόρος του 32χρονου πιλότου που σκότωσε την γυναίκα του στα Γλυκά Νερά, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το φρικτό έγκλημα, καθώς οι πελάτης του ανακρίνεται την Τρίτη. 

Μιλώντας στο Open, ο δικηγόρος Βασίλης Σπύρου άφησε να εννοηθεί πως ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει δείξει μεταμέλεια, καθώς στην κατάθεσή του ανέφερε πως «επιθυμεί να τιμωρηθεί και αναγνωρίζει τις πράξεις του». Συμπλήρωσε, μάλιστα πως ενδιαφέρεται για την τύχη του παιδιού του, παρά το γεγονός ότι σκότωσε μπροστά στα μάτια του του την ίδια την μητέρα του. 

«Παρά το ομολογούμενο από τον ίδιο έγκλημα, δεν έχει χάσει την ιδόιτητα του πατέρα. Πρέπει να το κρατήσουμε στο μυαλό μας, όχι για να δικαιολογήσουμε γεγονότα», συμπλήρωσε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA