Μενού
  • Α-
  • Α+

Εκτός κινδύνου είναι η ανήλικη που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι το απόγευμα του Σαββάτου στον Κολωνό, έπειτα από άγρια συμπλοκή μεταξύ ανήλικων κοριτσιών

Διαβάστε ακόμη: Κολωνός: Άγρια συμπλοκή και μαχαίρωμα μεταξύ ανήλικων κοριτσιών

Όπως προκύπτει το Σάββατο η μία από τις συλληφθείσες κάλεσε στο τηλέφωνο ένα κορίτσι από την άλλη παρέα για να συναντηθούν και να λύσουν την παρεξήγηση μεταξύ τους.

Το ραντεβού είχε δοθεί σε γειτονιά στον Κολωνό ανάμεσα σε δύο παρέες κοριτσιών με ηλικίες περίπου 15 και 16 ετών. Υπήρξε έντονη λογομαχία που κατέληξε σε καυγά μέχρι τη στιγμή που μία ανήλικη έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε μία άλλη κοπέλα.

Τα αίτια της συμπλοκής βρίσκονται υπό έρευνα από αστυνομικούς του τμήματος ανηλίκων ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η μια από τις κοπέλες που έχουν συλληφθεί είχε συνάψει σχέση με το αγόρι μιας κοπέλας από την άλλη παρέα με την οποία είχε χωρίσει.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας, περί όπλων και συμπλοκή για την ανήλικη που επιτέθηκε με το μαχαίρι και συμπλοκή για τις άλλες δυο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA