Μενού
  • Α-
  • Α+

Την απολογία του και την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσουν συζητούν στις συναντήσεις τους ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος στα Γλυκά Νερά, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και ο δικηγόρος του. Ο πιλότος συνεχίζει να φυλάσσεται στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ απ' όπου την ερχόμενη Τρίτη θα οδηγηθεί στον ανακριτή ώστε να απολογηθεί έπειτα από τη διορία που είχε ζητήσει και είχε λάβει.

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: Τα σενάρια για την ποινή του καθ' ομολογία δολοφόνου - Πότε θα βγει από τη φυλακή αν αναγνωριστούν ελαφρυντικά

Η πρώτη επίσκεψη που δέχθηκε, πέραν του δικηγόρου του, στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ήταν από τον αδερφό του. Τον επισκέφθηκε για πρώτη φορά το απόγευμα του Σαββάτου πηγαίνοντας του ρούχα και βιβλία.

Παράλληλα ο πιλότος είχε τηλεφωνική επικοινωνία και με την οικογένειά του στην οποία αυτές τις ημέρες βρίσκεται η κόρη του.

«Είναι πάρα πολύ συνειδητοποιημένος για την πράξη, ενώ προετοιμάζεται η απολογία της Τρίτης. με βάση όλες τις πτυχές που ο ίδιος έχει ομολογήσει» ανέφερε στην ΕΡΤ ο δικηγόρος Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης προσθέτοντας πως: «Υπάρχουν κάποια στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. αλλά γεγονός παραμένει ότι  είναι ομολογημένη πράξη. Δεν θα ζητήσει ψυχιατρική συνδρομή εκτός αν κριθεί αναγκαίο».

Η ιατροδικαστική έκθεση δεν αλλάζει κάτι, αναφέρεται στους παλμούς του θύματος κατά την ώρα της θανάτωσης ενώ ο ίδιος ο εντολέας έχει ομολογήσει σε επίπεδο προανάκρισης ότι προφανώς το θύμα είχε αντίληψη, τόνισε ο δικηγόρος και επανέλαβε: «Δεν υπάρχει ούτε προσχεδιασμός, ούτε άλλο κίνητρο, ούτε συνεργός».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA