Μενού
  • Α-
  • Α+

Το σαλόνι της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά αποτελεί ένα από τα σημεία του σπιτιού που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θέλησε να έχει «εικόνα» ληστείας. Στον συγκεκριμένο χώρο, άλλωστε, βρίσκεται πεταμένη και κατεστραμμένη η κάμερα ασφαλείας του σπιτιού.  Στη φωτογραφία που δημοσιεύει το Reader.gr φαίνεται ο χώρος του σαλονιού στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά λίγο μετά από την άφιξη εκεί της αστυνομίας.

Διαβάστε ακόμη: Αυτή είναι η κάμερα ασφαλείας που έσπασε ο πιλότος μετά τη δολοφονία της Καρολάιν

Και η συγκεκριμένη φωτογραφία αποτελεί ένα ακόμα ντοκουμέντο από το σπίτι που έγινε το έγκλημα της 11ης Μαΐου με τον πιλότο να δολοφονεί, όπως ο ίδιος ομολόγησε, την 20άχρονη Καρολάιν.

Και σε αυτό το φωτογραφικό καρέ φαίνεται πεσμένη κάτω η κάμερα ασφαλείας που κατέστρεψε για να ενισχύσει το σενάριο της ληστείας. Πρόκειται για την ίδια κάμερα από την οποία είχε αφαιρέσει την κάρτα μνήμης, αρκετή ώρα πριν από τη δολοφονία της Καρολάιν.

Το παιχνίδι που υποτίθεται είχε τα χρήματα

Ένα ακόμα από τα πειστήρια που υπάρχουν στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του και από την αρχή είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον των αστυνομικών της Ασφάλειας που πραγματοποίησαν έρευνα του χώρου, είναι η φωτογραφία από το επιτραπέζιο παιχνίδι στο οποίο 32χρονος πιλότος και καθ' ομολογίαν ο συζυγοκτόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, είχε υποστηρίξει αρχικά στην ΕΛ.ΑΣ. ότι είχε κρύψει το χρηματικό ποσό των 9.500 ευρώ που άρπαξαν οι «ληστές» κατά την εισβολή τους στην μεζονέτα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA