Μενού
  • Α-
  • Α+

Θύμα ληστείας με απίστευτη βιαιότητα έπεσε μία 63χρονη γυναίκα επί της οδού Πέτρου Ράλλη, δίπλα από την πλατεία Δαβάκη, στη Νίκαια. Δράστης ένας 20χρονος Ρομά, ο οποίος την πλησίασε και προσποιούμενος ότι την ήξερε, την αγκάλιασε και την πέταξε στο πεζοδρόμιο.

Όπως κατήγγειλε στους αστυνομικούς η 63χρονη γυναίκα, κατά την πτώση της χτύπησε στο κεφάλι, με τον νεαρό να συνεχίζει να την χτυπά με γροθιές στο πρόσωπο, να της σκίζει τη μπλούζα και να της ξεριζώνει ακόμη και μία τούφα από τα μαλλιά της, τραβώντας τα. Στόχος να της αποσπάσει ένα χρυσό μενταγιόν με αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό, τη βέρα της κι ένα δαχτυλίδι. Αμέσως μετά την ιδιαίτερης βιαιότητας ληστεία (σ.σ. στις 12:00 το μεσημέρι μάλιστα), ο 20χρονος τράπηκε σε φυγή κινούμενος επί της οδού 25ης Μαρτίου στη Νίκαια με κατεύθυνση τα Καμίνια, στον Πειραιά

Διερχόμενος από το σημείο περαστικός, αντιλήφθηκε τι έγινε, ακολούθησε τον δράστη και παράλληλα ενημέρωνε τηλεφωνικά το κέντρο της Άμεσης Δράσης, με αποτέλεσμα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να τον συλλάβουν μετά από λίγη ώρα. Ο νεαρός οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Νίκαιας - Αγίου Ρέντη, όπου αναγνωρίσθηκε από το θύμα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. Είναι χαρακτηριστικό ότι η λευκή μπλούζα που φορούσε είχε πάνω της το αίμα της 63χρονης γυναίκας.

Κατά την απολογία του κράτησε παντελώς αρνητική στάση, ενώ δεν κατέστη δυνατή η λήψη δακτυλικών και παλαμικών αποτυπωμάτων, λόγω τραυματισμού κατά την προσπάθεια του να διαφύγει και να αντισταθεί στους αστυνομικούς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA