Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Δήλος: Η εικόνα που αντίκρισε ο Νορβηγός πρέσβης στο νησί - Τι έγραψε στο Twitter

Όπως ανέφερε ο Νορβηγός διπλωμάτης σε άλλο χρήστη, τα απορρίμματα στο λιμάνι προέρχονται από τις εργασίες καθαριότητας σε όλο το νησί και αναμένεται να μεταφερθούν στην ηπειρωτική χώρα

Η Δήλος (πηγή: Twitter/Νορβηγός πρέσβης)
Η Δήλος (πηγή: Twitter/Νορβηγός πρέσβης)

Οι εργασίες καθαριότητας που γίνονται στη Δήλο προκάλεσαν το ενδιαφέρον του Νορβηγού πρέσβη, Frode Overland Andersen. Ο Νορβηγός πρέσβης βρέθηκε προ εκπλήξεως με τις εικόνες που είδε όταν έφτασε στο νησί. Μάλιστα, ο ίδιος ανέβασε φωτογραφία στο Twitter γράφοντας: «Μα ποιος είναι υπεύθυνος για το λιμάνι της Δήλου; Αυτή είναι η εικόνα που συναντούν οι επισκέπτες...».

Διαβάστε ακόμη: Πολύαιγος: Ο άγνωστος παράδεισος του Αιγαίου με τις εξωτικές παραλίες

Ο Νορβηγός πρέσβης λίγες ώρες αργότερα, αφού δημοσίευσε φωτογραφίες από τον αρχαιολογικό χώρο, εξήγησε με νέα του ανάρτηση τα εξής: «Η Ελλάδα ανταποκρίνεται με επιτυχία. Μόλις έλαβα τηλεφώνημα που με πληροφόρησε για την Δήλο ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μία μεγάλη επιχείρηση καθαριότητας στο νησί και το λιμάνι θα δείχνει και πάλι ωραίο από το τέλος της εβδομάδας! Επίσης έμαθα ότι υπάρχουν ενδιαφέροντα σχέδια που θα ανακοινωθούν σύντομα για την ανάπτυξη του χώρου της Δήλου».

Όπως ανέφερε ο Νορβηγός διπλωμάτης σε άλλο χρήστη, τα απορρίμματα στο λιμάνι προέρχονται από τις εργασίες καθαριότητας σε όλο το νησί και αναμένεται να μεταφερθούν στην ηπειρωτική χώρα.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Δήλος #σκουπίδια #τουρισμός