Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι εργασίες καθαριότητας που γίνονται στη Δήλο προκάλεσαν το ενδιαφέρον του Νορβηγού πρέσβη, Frode Overland Andersen. Ο Νορβηγός πρέσβης βρέθηκε προ εκπλήξεως με τις εικόνες που είδε όταν έφτασε στο νησί. Μάλιστα, ο ίδιος ανέβασε φωτογραφία στο Twitter γράφοντας: «Μα ποιος είναι υπεύθυνος για το λιμάνι της Δήλου; Αυτή είναι η εικόνα που συναντούν οι επισκέπτες...».

Διαβάστε ακόμη: Πολύαιγος: Ο άγνωστος παράδεισος του Αιγαίου με τις εξωτικές παραλίες

Ο Νορβηγός πρέσβης λίγες ώρες αργότερα, αφού δημοσίευσε φωτογραφίες από τον αρχαιολογικό χώρο, εξήγησε με νέα του ανάρτηση τα εξής: «Η Ελλάδα ανταποκρίνεται με επιτυχία. Μόλις έλαβα τηλεφώνημα που με πληροφόρησε για την Δήλο ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μία μεγάλη επιχείρηση καθαριότητας στο νησί και το λιμάνι θα δείχνει και πάλι ωραίο από το τέλος της εβδομάδας! Επίσης έμαθα ότι υπάρχουν ενδιαφέροντα σχέδια που θα ανακοινωθούν σύντομα για την ανάπτυξη του χώρου της Δήλου».

Όπως ανέφερε ο Νορβηγός διπλωμάτης σε άλλο χρήστη, τα απορρίμματα στο λιμάνι προέρχονται από τις εργασίες καθαριότητας σε όλο το νησί και αναμένεται να μεταφερθούν στην ηπειρωτική χώρα.

https://twitter.com/norwayingreece/status/1407075284608851973?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA