Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. μετά τον εντοπισμό της σορού του Σταύρου Δογιάκη στην Αγία Παρασκευή. Ο Σταύρος Δογιάκης, που ήταν ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Τρίτης, 22 Ιουνίου, με ένα πιστόλι δίπλα του. 

Ο Σταύρος Δογιάκης είχε εξαφανιστεί από τη Δευτέρα, 21 Ιουνίου. Μάλιστα, είχε αφήσει σημείωμα, στο οποίο καθιστούσε τον αδερφό του κληρονόμο του. Ο αδερφός του, μόλις είδε το σημείωμα, κινητοποίησε άμεσα τις Αρχές, δήλωσε στην Αστυνομία την εξαφάνισή του και ζητήθηκε και ενεργοποίηση του μηχανισμού missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο 53χρονος εντοπίστηκε πεσμένος μπρούμυτα, με τραύμα στο κεφάλι. Ο 53χρονος είχε βγει από το αυτοκίνητό του, είχε περπατήσει στη δασώδη περιοχή και κάποια στιγμή, όπως όλα δείχνουν, φαίνεται να έβαλε τέλος στη ζωή του. 

Σταύρος Δογιάκης: Είχε πάει σε γάμο πριν την εξαφάνισή του

Ο Σταύρος Δογιάκης είχε πάει σε γάμο το βράδυ της περασμένης Κυριακής μαζί με φίλους του. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο επιχειρηματία επέστρεψε από τον γάμο του αλλά τα ίχνη του χάθηκαν το πρωί της Δευτέρας, 21 Ιουνίου, ώσπου εντοπίστηκε νεκρός έπειτα από επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA