Μενού
  • Α-
  • Α+

Επίθεση με μπογιές έγινε το βράδυ της Τρίτης, 22 Ιουνίου, στο σπίτι του συνδικαλιστή της αστυνομίας, Σταύρου Μπαλάσκα. Οι αστυνομικές πληροφορίες αναφέρουν ότι την επίθεση έκαναν τρία άτομα, τα οποία είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, ενώ διεξάγονται αναζητήσεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάστε ακόμη: Πετράλωνα: Συνελήφθη ο 35χρονος για τον βιασμό της καθαρίστριας

Ο Σταύρος Μπαλάσκας βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας μετά τις δηλώσεις του σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τις ενέργειες του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αμέσως μετά το ειδεχθές έγκλημα.

«Είναι βλάκας», έλεγε χαρακτηριστικά, ο Σταύρος Μπαλάσκας, αναφερόμενος στον 33χρονο καθ' ομολογία δολοφόνο. «Εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του, εάν ήταν ατυχές γεγονός, μέσα στον θυμό του, αν ήταν ''τα 'χασε και τρελάθηκε'', εάν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία, δεν θα πήγαινε ούτε τέσσερα χρόνια φυλακή», τόνιζε μεταξύ άλλων.

Μπαλάσκας: Zητώ δημόσια συγγνώμη

Ο Σταύρος Μπαλάσκας αναφέρθηκε στη δήλωση για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, από την οποία συνεχίζονται οι αντιδράσεις, ενώ προκλήθηκε και η παρέμβαση και της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στο πλαίσιο της οποίας θα ερευνηθεί αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων και της διέγερσης σε διάπραξη αδικήματος από τον συνδικαλιστή. 

Ο συνδικαλιστής της Αστυνομίας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ζήτησε συγγνώμη. «Σαφώς και ζητώ δημόσια συγγνώμη, καθώς δεν είπα αυτό που μου καταλογίζεται» είπε χαρακτηριστικά, ενώ επανέλαβε ότι με τη δήλωσή του εννοούσε ότι οι ποινές είναι ελάχιστες, ακόμα και για αυτούς που δολοφονούν και στη συνέχεια καλούν αμέσως την αστυνομία και το παραδέχονται, ενώ δεν θα έπρεπε να είναι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA